Es te sliktu slavu viņiem nesīšu, bet es tiešām labāk iesaku Koldingu. Pēc pazīstamā darbiem un nostāstiem - daudz labāk.
UCN ir gan teorija, bez kuras var izbraukt cauri, bet skaitās, ka jāmācās. Protams, ja gribi būt labs speciālists, tad labāk tiešām teorijai arī pievērs uzmanību. Bet jā, visi darbi ir grupās. Tikai viens mums līdz šim ir bijis individuāli. Un, protams, bet tas jau visur tā, ka grupas aši vien noformēja sun nemainās, lai arī ķa skolotāji censtos ieskaidrot, ka labāk ir sākumā izmēģināt dažādas grupas, jo reālajā darbā tu nezini ar kādiem cilvēkiem pie nākošā projekta strādāsi.
Lielākais mīnuss UCn ir neorganizētība, skolotāju attieksme un šķiet, ka viņi savā starpā vispār nekomunicē, kaut vai projekti ir balstīti uz visiem priekšmetiem vienlaicīgi, tātad arī visi skolotāji ir iesaistīti.
+ gan ir tas, ka visos projektos ir iesaistīti reāli klienti.
Dāņu valoda - Grūta, jo nedzirdēta. Vismaz man. Gramatika pagaidām diezgan elementāra, bet nu tas tikai pirmais modulis. Manā pilsētā gan ir tik daudz uz valodas kursiem gājēju, ka tās apmācības arī sāk klibot. Bet, ja mēģināsiet ieklausīties valodā uz ielas, tad varēsiet sākt saprast. Es saprotu tā tīri ok, bet runāt gan vēl neprotu, tikai vienkāršas frāzes veikalos.
Ja tiešām grasaties Dānijā studēt un ir vēl jautājumi - variet atrakstīt privāti vai turpināt tos jautāt šeit :)