ērzeli, ja tev patīk, ka viss notiek ātri un pati arī neesi lēna (:D) - tev noteikti patiks :)
sunscreen, liela kompānija ne vienmēr ir labāka. pagaidām šeit esmu uzņēmuma vārda dēļ, bet drīzumā mainu darbu uz mazāk zināmu zīmolu tieši cilvēciskās attieksmes dēļ. protams, nesaku, ka tā ir visur :)
Dominika, es saku, ka tas ir labākais no pārvadājumu veidiem :D sauszemei ir baigi čakari nepārtraukti, tev var zvanīt vakaros un naktīs, ka mašīna nav uzkrauta vai kaut kur salūzusi utt. utt. Jūra, manuprāt, ir sarežģītāka tieši ar visiem faktoriem, kas jāievēro, kad kravas tiek krautas, muitotas un sūtītas, vēl jo vairāk eksportā. Gaisam ir diezgan maza atbildība, jo, ja kas notiek pārvadājuma laikā, principā atbildību nes aviolīnija un pats uz to var neiespringt. Bet tā vispār – viss ir diezgan ātrs, prasa labas plānošanas spējas – kravu paņemšana no nosūtītāja kaut vai Zilupē, attiecīga piegāde muitas noliktavās, booking ar aviokompānijām, visa risinājumu meklēšana un sūtīšana kaut vai no Rīgas ar fūrēm, lai Viduseiropā uzkrautu uz kravas lidmašīnas un aizsūtītu, piemēram, uz St.Vincent un Grenadīnu salām 2 tonnu kravu ar apkures krāsnīm :D jāzina, ko drīkst, ko nedrīkst, bīstamas kravas, vērtīgi sūtījumi uu. turklāt klienti, kas darbojas ar sūtījumiem pa gaisu, ir tādi ļooti sakarīgi (ar izņēmumiem, protams), vienmēr var sadomāt un piemērot viņiem visu nepieciešamo utt. Attiecībā uz muitu – nop, nekādas deklarācijas man nav jātaisa, bet nu procesus pārzinu :)