Man ir Galaxy Tab 10.1. Neko BAIGI sliktu vai BAIGI labu nevaru teikt - reti tiek lietots. Daži mīnusi un plusi.
Plusi.
Galīgi nokāries vēl nav.
Biežākais pielietojums - skype zvani. Tas tiešām ir ērti, jo ir webkamera n shit.
Ekrāna izšķirtspēja, manuprāt, labāka kā iPadam, vismaz tam, kuru taustīju.
Filmas skatīties uz viņa ir bauda, it īpaši HD, jo tās 10 collas nav nemaz tik maz.. Bet, protams - jāpiešaujas lietot viņu, tad iet viss - i TV3 Play, i citi video no neta.
Tāpat arī nav visu laiku jālupī mobilās versijas, tas man patīk. Ja gribu TVNET, tad redzu to normālu, kā no parastā kompja.
Savienojams ar jebkuru kompi, izņemot ar Makiem. :D Laikam Džobss gribējis ieriebt un ne ar vienu Makbuku man vēl nav izdevies to sūdu savienot.
Mīnusi.
Reizēm uzkaras YouTube aplikācija, kas uzkar visu planšeti. Bet tas gadās ļoooti reti un iespējams tikai man, jo manam draugam vēl tā nav gadijies. :D.
Diezgan īss izmantošanas laiks - pilna bača tur kādas 5 stundas, ja visu laiku bakstās. Kaut gan - varbūt tas ir daudz, nezinu. Man planšetes iepriekš nav bijušas.
Debili grūti rakstīt, ja nav tā palikņa, bet tas atkal nav ērts. Nu, un, protams - neērtības ar iezīmēšanu, kopēšanu, ievietošanu (teksta) - pie tās vēl neesmu piešāvusies, bet pieļauju, ka tas nav nemaz tik sarežģīti.
Neuzlādējas pievienojot pie kompja - uz šito es biju cerējusi, bet velti. Nezinu, moš citi planšetnieki arī nelādējas.
Tas tā, īsumā. Nezinu, kā ir ar "lētā gala" planšetniekiem. Varbūt vērts piekrāt šim? Nemaz TIK dārgs viņš nav un kalpos ilgāk (mums viņš ir jau gadu).