labākā draudzene!

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
Sveiki, izdomāju nedaudz padalīties ar savu stāstu. Patiesībā tāpat nav problēma, vienkārši manī nedaudz ir skumjas un reizē prieks.
Tātad man ir labākā draudzene, kura jau kādu piekto gadu dzīvo UK,viņai ir lielisks draugs. Pati nesen biju aizbraukusi ciemos - tiku uzņemta kā karaliene un lieliski pavadīju laiku.
Ar viņu kontaktējoties ir tā, ka varam par visu kopā pasmieties, izrunāties un ja vajag izraudāties. Esam draudzenes jau kopš pamatskolas laikiem.
Bet nesen viņai ir pieteicies mazais un viņai ir tikai 21! Jā, es zinu, ka citiem jau šajā laikā ir divi vai trīs bērni, bet man šķiet, ka viss notiek pa strauju. Protams, es neesmu viņa un nemāku pareizi spriest, bet kur tad paliek ballītes un jauniešiem bez bērniem aktuālās lietas?
Jā, varbūt skanēs mazliet (ļoti) egoistiski, bet es negribu pazaudēt savu draudzeni! Nepārprotiet, es priecājos par topošo ģimeni, man nav nekas pret maziem bērniem un tā, bet baidos, ka viņai būs mazais un viss mainīsies. Jaunās māmiņas (vismaz sākumā) runāt rinķī apkārt tikai par mazajiem un tā (kas ir pilnīgi normāli un saprotams), bet es ar savām lietām, problēmām varēšu iet bekot :D :/
Jāpiebilst, ka viņas foršajam draugam ir jau pie 30 un viņš vēlas ģimeni (kas arī pilnībā saprotams), man ir prieks par viņiem, bet man žēl, ka jaukā draudzība lēnām, bet nemanāmi pazudīs. Protams, draudzene saka, ka vienmēr būšu gaidīta pie viņiem U.K, bet man šķiet, ka tas vairs nebūs tas. Tā jau ir tāda lielo, pieaugušo dzīve.
Kā Jums šķiet? :) cerams, ka nedzirdēšu daudz pārmetumu un tā.
Jauku vakaru ^^
20.05.2013 19:37 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Madara
Da ko Tu vispār attaisnojies forumietēm? Piekāst ja kādam kaut kas nepatīk!
Un Marta (tā foršā) vienkārši šadi rakstot (tādā stilā) domā ka ir baigi krutā, laigan dzīvē viņai ir pilns ar problēmām, ko viņa negrib atzīt!
Priekš kam vispār ir vajadzīgi bērni?Un *iršat cik gribat, bet man tā ir dziļa neizpratne!
20.05.2013 20:12 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Šoreiz jāpiekrīt Zanei par to daļu, ka dažreiz Marta komentē tā neadekvāti mazliet
20.05.2013 20:14 |

Reitings 9
Reģ: 30.12.2010
Bērns ietekmē draudzību un kā vēl... Man bija labākā draudzene jau no skolas laikiem , tiklīdz man piedzima bērniņš, viņa man sāka pārmest, ka neeju ar viņu uz klubiem un utt.
Mūsu dzīves atšķīrās, man ir ģimene, bet viņai nebija pat puiša.. Un ,protams, mūsu ceļi šķīrās....
Varbūt ne tik ļoti bērna dēļ, bet tādēļ, ka katrai dzīve bija iegrozījusies savādāk...
20.05.2013 20:29 |

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Tāda nu ir tā dzīve. Un draugi nepazūd,kad uzrodas bērniņš. Varbūt pat būs vēlēšanās arī sev bērniņu?
20.05.2013 20:32 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Bērns ietekmē draudzību. Sieviete, gaidot mazo, ļoti mainās, mainās viņas vērtības, prioritātes, dzīves uztvere. :) Savu draudzeni neesmu satikusi kopš viņa palika stāvoklī. Nu jau viņas mazais ir klāt un viņa noteikti ir lieliska māmiņa :) Viņas aktivitātēm sekoju līdzi sociālajos portālos, bet kontakts diemžēl ir pazudis, jo šobrīd dzīvojam uz divām dažādām planētām. Neskatoties ne uz ko, vēlu viņai visu labāko! Tikai reizēm mazliet ilgojos.
20.05.2013 20:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es to lasu, jo tu to raksti, un man ir brivs laiks. sis ir publiski pieejams forums ikvienam!

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tie tavi viedokli ir tada vien klacosanas ka vistu kuti!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka lauliiba,beerni ietekmee draudzenu buusanu,jo vair nav tik daudz briivaa laika ,arii intereses mainaas.Man ir palikusi viena draudzene no veciem laikiem ,un reizeem domaaju,ka arii sii draudzene laikam aizies no "draudzenu saraksta"-attaalums,interesesu dazaadiiba ,biezi atsvesina cilveekus,kuri agraak likaas neaizstaajami!Vispaar negribu vairaak labaako draudzeni....!Smags gadiijums!:D
20.05.2013 20:53 |

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
Redz, cik dažādu viedokļu!
Kā jau teicu - mana prioritāte pašlaik ir mācības vienas vienīgas mācības. :) protams, tas jau neizslēdz bērna iespējamību. :)
nez, piekritišu tām, kas teica, ka jāspēj pieņemt otra dzīve. Un iespējams nevajag tik daudz gremdēties atmiņās, jo laiki iet. Reizēm noslēdzas arī draudzība. Skumji, bet fakts.
20.05.2013 20:58 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nu jau, nu jau, arī man ir bērns un draudzene ārzemēs, tas netraucē virtuāli uzturēt draudzību un izklaidēties kādu vakaru, kad viņa ir LV, un nē - es viņai nestāstu par pamperiem un tādām lietām, ja vien viņa pati nejautā. :D Kā - viņai tikai 21 un jau bērns, un? Tev prioritāte ir mācības, bet viņai - bērniņš. To tiešām ir tik grūti saprast, ka cilvēki ir dažādi un arī vecums, kad grib bērnu visiem nav vienāds? Droši vien vairs nebūs trakās ballītes līdz rīta gaismai, bet, saproti - cilvēki pieaug un ne visiem ir vēlme pēc tādiem tusiņiem līdz nez kādam vecumam.
Piekrītu, ka, ja jūsu draudzība izjuks, tas būs tavas attieksmes nevis bērniņa dēļ.
21.05.2013 08:28 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Citēju Marta (tā foršā)
es to lasu, jo tu to raksti, un man ir brivs laiks. sis ir publiski pieejams forums ikvienam!

Un Madaras aizstāvībai izmanošu Martas (tās foršās) tekstu tikai vērstu par labu Madarai

Madara to raksta, ko tu Marta(tā fošā) lasi, un Madarai ir brivs laiks. sis ir publiski pieejams forums ikvienam!
21.05.2013 18:55 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Bērnu parādīšanās ietekmē draudzību. Kad paliku stāvoklī, draudzenes bez bērniem un ģimenes pazuda tālēs zilajās - vairs nebija kopīgo izklaižu un interešu. Labākā draudzene pārcēlās uz Angliju ir laimīgi precējusies un arī audzina mazo. Kādreiz domāju, ka mūs nekas nespēs izšķirt, bet nu pat vairs virtuāli neuzturam kontaktus. Tiekamies reizi gadā, kad viņa atbrauc uz LV. Savukārt, draudzenes ar bērniem bieži vien ir pārāk aizņemtas, vai bez saviem vīriem atsevišķi neatpūšas, vai nav kur atstāt bērnus - tā, ka arī draudzība pačibējusi. Nez, varbūt man vienai tā neveicas? :D
21.05.2013 19:21 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
man kad piedzima mazais tiesam bij ta ka ar draudzenem kontaktejamies mazak, bet nu vinas tapat naca ciemos, mazais paaugas un tagat atkal tiekamies biezak, nekur draudzenes nav pazudusas :)
21.05.2013 19:38 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Man bija ļoti laba draudzene, bet tad viņa sāka iet uz klubiem, klausīties EHR, iedzert, un copēt ārzemniekus, man tas nepatīk, tāpēc mums vairs galīgi nav pa ceļam.
Un mana māsa, pirms viņai piedzima bērni bija ok. Par visu varējām parunāt.
Bet es domāju, pasaki viņai tagad- es tikai ceru, ka tagad tikai par bērniem nerunāsi, vai kaut ko tādu. Tad viņa jau laicīgi piedomās, jo kad piedzims, tad viss..
21.05.2013 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits