nepatīk darbs

Reitings 16
Reģ: 20.05.2013
Zinu, ka skan stulbi. Bet jā. Man nepatīk mans darbs. Lai gan salīdzinoši nesen pat līgumu jau parakstīju. Darbā to sauc par pārdošanas speciālistu, bet patiesībā vien prasts telemārketinga aģents... Riebjas zvanīties random cilvēkiem un informēt viņus par produktu.
Paliku, jo domāju, ka man tas "aizies". Neaizgāja. Tagad eju uz darbu ar riebumu.
Gribu tādu darbu, kur varu iegūt pieredzi, kaut tos pašus 220ls maksātu.
Tāds aģents pirmos 3 mēnešus nemaz nevar tā nopelnīt, ja alga ir komisija par padarīto (kas arī man riebjas).
Smieklīgākais, ka 1,5 gadu strādāju automazgātavā. Varbūt nav prestižs darbs, bet zināt, es mēnesīvarēju pat 400ls nopelnīt. Un darbs bija/ir interesants.
Jautāsiet, kapēc aizgāju? Mazliet uzsita tās 14h, tāpat mašīnas murgos rādījās... gribējās sākt ar kko nopietnāku. Un draugs ar uzskata, ka mana vieta nav moikā.
Zvans no uzņēmuma mani iepriecināja, uzsvēra, ka tas ir tipisks darbs ofisā ar labu algu. Neteiktu, ka es baigi noticēju, bet plinti krūmos ar nemetu. Kad pateica, ka prasta zvanīšanās, man bija neliels...watafak.
Tagad esmu tā kā...iestrēgusi. Nezinu, ko darīt. Iet prom nevaru, rēķini jāmaksā. Bet palikt...baigi negribās, jo nav īsti forši iet uz darbu, kas tev nesagādā prieku un gandarījumu.
Ietiekumi?
20.05.2013 16:46 |

Reitings 16
Jessica Man piemīt gan nekaunība, gan prasme komunicēt. Kad studēju koledžā, viens pasniedzējs (režisors) teica, ka man pat balss tonis, tembrs ir tāds, ka man vajadzētu vai nu ziņas lasīt, radio strādāt utt :D spēju skaidri un ar izteiksmi katru vārdu izrunāt (lietišķi).

Paldies, meitenes.

Tā jau ir, nav jēga sēdēt vienā vietā, tā teikt, tērēt laiku/atsēdēt darbā, kurš nepatīk, un kurā neko nevarēšu nopelnīt tuvākajā laikā.
Galu galā - neviens jau nespiež mani ar varu te palikt. :D ja nu vienīgi mans draugs...bet tikai mazliet :D saka - uz moiku atpakaļ tāpat mani nelaidīs, vajag pamēģiniāt to telemārketingu.. bet nu..lai jau pats aiziet pazvanās
20.05.2013 17:52 |

Reitings 16
souljagirl Iedomājies, bet nē, tā nav bite ;)

P.S. par biti neko sliktu nedomāju, jo jau vairākus gadus esmu viņu kliente :D
20.05.2013 17:54 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Kristīne, kur Tu strādā? Vismaz, kas ir jāpārdod?
Ir jādara darbs, kurš saista, piespiest sevi nevajag:)
20.05.2013 17:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mekle citu darbu.
20.05.2013 18:00 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
Ok, ja nav, nav, bet visnotaļ vēlu Tev veiksmi jauna darba meklējumos un izturību esošajā! ;)
20.05.2013 18:01 |

Reitings 16
souljagirl Paldies! :)

Liene Diemžēl, uz šo jautājumu nevarēsu tev atbildēt, jo tas nav manā kompetencē (tā ir rakstīts līgumā) :D baigi, ne :D
20.05.2013 18:05 |

Reitings 71
Reģ: 19.05.2013
Ja jūti, ka nav Tavs, meklē citas iespējas.

Man arī bija līdzīga situācija. Tāpat kā Tu domāju, ka gan jau ar laiku "aizies", bet nekā! izturēju kādus 8 mēnešus, pēdējos mēnešos biju jau galīgi nekāda..gan attiecības ar kolēģiem mazliet sabojājās, gan pārnākot mājas emocijas bija tik sakāpinātas, ka vienīgais, ko gribēju darīt ir iet gulēt un cerēt, ka nākošā diena būs brīvdiena.
Paralēli meklēju jaunu darbu un kad uzrakstīju atlūgumu, uzreiz kļuva vieglāk.

Veiksmi! ;)
20.05.2013 22:37 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Man liekas, ka lai strādātu telemārketingā ir vai nu patiešām jātic produktam, ko pārdod, vai jābūt pilnīgam pofigistam :D

Es ieteiktu tev, tāpat kā citas meitenes, meklē paralēli citu darbu, bet nesūti CV nonstopā visiem, neiedziļinoties uzņēmumos un darba specifikā, lai nesanāk uzkāpt uz tā paša grābekļa. Pasēdi vakarā, padomā, kas tevi interesētu, ko tu labprāt darītu.
Jo es, piemēram, arī strādāju darbā, kas man nepatīk, bet man ļoooti labi maksā un kaulus arī nelauž.
Tāpat ir tādi karjeras konsultanti nevalstiskajās organizācijās (bezmaksas parasti). Tur var izpildīt kaudzi testu, aprunāties ar speciālistu un saņemt kādu padomu.
Lai veicas!
20.05.2013 22:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits