Kurš maksā rēķinus?

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Šoreiz ne par naudu, bet gan par darbību.
Kad biju attiecībās, visus rēķinus (īre, komunālie, abi telefoni utt.) pārskaitīju es. Kāpēc? Jo es esmu uzmanīgāka, man šīs lietas padodas, bijušais draugs iedeva tikai naudu, ko pārskaitīt, jo viņam nepatika čakarēties.
Tāpat bija ar iepirkšanos i-netā, lūdza, lai pasūtu vajadzīgo lietu, ceļojumi, lidmašīnas biļetes.
Nav jau tā, ka bija dunduks un pats neko nesaprot.. Vienkārši man tas bija ērtāk un man patika visu kontrolēt. Joprojām zinu, kuros datumos viss jāapmaksā un dažreiz bijušajam draugam atgādinu (par lietām, kas palikušas uz mana vārda, piem., televīzija un internets).

Jūsu vīrieši paši darbojas ap internetbanku vai lūdz jums to darīt?
20.05.2013 09:34 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Dionysus. Ok, bet ceru, ka naudu visam tavam uzskaitītajam tev vīrietis iedod?
Atvainojiet meitenes, bet es nekā šito nevaru saprast, ka SAVS vīrietis var pieņemt SAVAS sievietes naudu, vai prasīt daļu.... Tas būtu tas pats, kas maksāt rēķinu kafejnīca, ja vīrietis ir blakus.......

Nav ne manas ne viņas nauda, tā ir kopēja. Mana puse vairāk aiziet rēķini, auto, pārtika. Sievas daļa - pārtika, izklaide, atpūta. Mēs esam iemācījušies nešķirot. Ja vienam no mums ir finansiālas grūtības, tad var pilnībā paļauties uz otru.
21.05.2013 14:42 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Pārskaitu es,jo viņam lielākā daļa naudas ir skaidrā. Man visa kartē,tāpēc viņš iedod skaidru,es no sava konta pārskaitu.

Bet firmas lietas,viņš skaita pats.
21.05.2013 14:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!