flirts, nākamais solis ?

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Sveikas šajā svētdienas vakarā (:
Tā kā esmu bijusi attiecībās vairāku gadu garumā, jūtos neērti flirtējot, koķetējot, izrādot simpātijas - saucat šo procesu, kā vien vēlaties, mērķis tāpat viens. Jūtos gaužām glupi. Ir viens ļoti labs, sens paziņa, kurš iekritis acīs (nu patīk man viņš, jāāāāā), tāpat zinu, ka arī es viņam nešķietu zemē metams skuķis ... Bet nu iniciatīvai / mājienam , šoreiz, jābūt no manas puses. Viņš jau savu gājienu izdarījis, es esmu atbildi parādā .. un tur nu sākas problēma.
Kādā veidā ne pārlieku uzbāzīgā manierē parādīt, ka ar konkrēto vīrieti varētu / vēlētos "veidot" ko vairāk par vienkārši sarunu ? Kā uzmanību pievērstu jūs ?
Pārlasot izklausās pēc gana nesakarīga, pusaudža vervelējuma. Un tomēr - abiem mums ap ceturtdaļgadsimtu jau. Pavasar', ko gan tu ar mani dar' ... :D
19.05.2013 21:13 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Ja jau puisis ir spēris soli un atklājis jūtas, tad viņš droši vien nesaprot, ko gaidīt no Tevi, tāpēc pēc visa vari droši uzrakstīt kaut to sms un tā nebūs uzbāšanās un pakaļskriešana. Vari atklāt jūtas un tad sarunāt tikšanos, piemēram.
21.05.2013 19:05 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Par spontāno buču ir labi. Esmu džeks, man tā izdarija meitene ar kuru bīja abpusējas simpātijas, biju patīkami pārsteigts. Mēs neko vēl neveidojām, bet es viņu laiku pa laikam vedāju ar auto uz skolu/darbu utt... un vienu reizi viņa mani nobučoja uz atvadām ar tādu attieksmi, it kā mēs to darītu katru reizi. Tas bija labs gājiens no viņas puses.
21.05.2013 19:16 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
success, un kas talāk? sanāca kaut kas?

Tā kām man flirtēt nu ļoti patīk, tad darītu pēc situācijas, ļaujoties mirklim. Nav labs ieteikums, zinu :D
21.05.2013 19:26 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Sanāca, bet ātri beidzās :)
21.05.2013 19:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits