Viss cauri

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Lkm viss cauri, šoien izšķīros ar draugu, sēžu un raudu, scēna bija liela...Un par tik muļķīgu iemeslu. Mani pameta. Iepriekš jau strīdējāmies daudz...bet nu lkm ir viss un tas ir pats debīlākais iemesls pasaulē. Tagad sēžu un raudu kā mazs bērns, liekas, ka visa pasaule pret mani sazvērējusies. Šobrīd ir tā, ka nav nekā, nav darba, nav vairs drauga, nav nekā. Ir tikai eksāmeni, kuriem jāmācās un nespēju savākties. Asaras birst. Liekas, ka nekam nederu, darbu atrast nevaru, draugu daudz nav...Esmu lupata un nespēju saņemties.

Un atdevu viņam mantas, iedevu skūpstu uz pieres un teicu, lai ir laimīgs....
Un es nespēju, tik ļoti sāp....asaras birst kā pupas. Nav apetīte, neko šodien neesmu ēdusi. Negribas dzīvot, jo liekas, ka tā jau iet smagi un tagad šis vēl. Gribas nošauties vnk.

Kāpēc rakstu? Gribas kādu uzmundrinājumu lkm :(
19.05.2013 20:52 |

10 gadi
Reitings 3997
Lkm vēl neesmu izsāējusi, gan izsāpēs un līdīšu no dubļiem ārā, lkm vēl nav pienācis mans laiks.
19.05.2013 23:37 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 01.03.2012
arieta, kā Tev tas izdevās?
19.05.2013 23:51 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Lasot attiecīgas grāmatas, veidojot Pozitīvo izjūtu un Pateicības grāmatas (ikvakara ieraksts, par to, par ko esmu dienas laikā priecājusies, jutusies labi utt.), kolāžu veidošana, uzskaitot sevī to, kas patīk, izkopjot to, kas padodas un sagādā prieku, ieborējot sev, ka visas sevis žēlošanas dienas noņem laiku no manas dzīves, meklējot pozitīvo it visā, aizliedzu sev negatīvi izteikties par sevi un savu dzīvi utt.
Nekas nenotiek vienā dienā, tas ir liels darbs ar sevi, protams, kāja paslīd, gribas pagaudot un pažēloties, gribas, lai citi pažēlo utt. , bet vispirms ir jānonāk līdz apziņai, ka ir vēlme mainīties SEVIS dēļ un tad kā domino kauliņu efekts, viss sakārtojas, dzīve šķiet skaistāka, redzi nevis negācijas, bet saredzi pozitīvo. Kaut kā tā!
20.05.2013 00:04 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja ir švaki ar naudu,tad nevajag iet uz hesīti un kur nu vēl vest meiteni,ja zini ,kad nevarēsi viņai izmaksāt un nav pieņemami vīrietim ,ja viņa par sevi izmaksās,jo citi redzēs.
kaut ko teikt par izšķērdību arī ir lieki!viņš pats gribēja fri..Tu papildus gribēji mērcīti!kas tur slikts,izšķērdīgs?:D Pats sapūtās par neko , neēda (izšķērdība nopirka sev fri un neapēda nevienu).
galu galā tā ir Tava nauda un ja vēlies sev ,ko izmaksāt,tad dari tā . ja puisim ir neērti,ja nevar izmaksāt,tad neejiet uz nekurieni,kur vajadzīga nauda,kamēr neuzrodas nauda.
piedod,ja nepareizi trāpu- izklausās pēc tusiņa rīta ! abi iedzēruši, kļūst neuzmanīgi un netīšām pazaudē naudu. saprastu,ja viņš vēl pārmestu,ja Tu viņa pēdējos 5ls pazaudētu!
neizprotams vīrietis!
citi priecātos,ja sieviete rūpējas par sevi ,notievē, taču izrādās ir tādi ,kuriem ir kompleksi,ja skaista sieviete ir blakus.
ja viņam nākamajā dienā skaidrā prātā tas ir vēl šķiet labs šķiršanās iemesls...tie ir sīkumi, sadzīviska situācija. tādas situācijas viņa mūžā vēl būs 2929. katru reizi šķirsies ar meiteni,jo kaut kas nebūs kā viņam patīk, ir izveidojies standarts - jābūt tā,ja nē,tad pasūtu? muļķīgi!
pēc manas pieredzes-nav ko baidīties. nākamais būs vēl labāks un foršāks par iepriekšējo. ja paliksi ar neīsto,tērēsi savu laiku, tad vari palaist garām savu mūža mīlestību!
ja vīrietis liek sievietei justies vairāk nelaimīgai nekā laimīgai,tad kam tādu vajag? vajag blakus vīrietis,kurš liek justies Tev mīlētai, laimīgai,labi.
20.05.2013 00:15 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Elīn, es nesaprotu... viņš izmeta frī un Tu esi izšķērdīga? Bet nu vispār sviests, ja par kaut ko tādu var izšķirties, tad čalim tiešām visi nav mājās... Turies. Gan jau šim noies tvaiks un līdīs atpakaļ.
20.05.2013 00:24 |

10 gadi
Reitings 3997
jāiet gulēt, nav ko vairs sēdēt augšā, cerams, ka spēšu iemigt.

Paldies visām, kas mēģināja paīdzēt. Ir pie apvāršņa viens puisis, kuram interesēju, nu tizli, ka nespēju viņam pievērsties un iepazīt vairāk...vrb kkas sanāktu.
20.05.2013 00:28 |

Reitings 69
Reģ: 24.04.2011
offline , re cik mums sievietēm tie stāsti līdzīgi! :) Man gan bērniņa vēl nav, bet plānos ietilpst :)
20.05.2013 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits