Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Parāds nav brālis!

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Sveikas, gribēju padiskutēt par šādu situāciju un par Jūsu attieksmi pret tiem, kas Jums ir parādā.

Viens paziņa man ir parādā par viņam izdarītu pakalpojumu, naudu gaidu jau mēnesi. Esmu 1x viņa atgādinājusi, bet solīts makā kā nav iekritis, tā nav.

Pasūdzējos vīram, šis saka, cik tev vajag, viņš iedos, lai beidzu ņemties (es stāstīju ļoti sašutusi, ka iedomājies XXX man ir parādā!). Pasūdzējos mammai, šī saka, lai esot lepna un vairs neatgādinot, ka neesot jau nekāda summa (trīsciparu skaitlis IR summa).
Es atkal nesaprotu, a par ko man būt lepnai, ja viņš man parādā manis nopelnīto naudu, vienalga cik daudz tas būtu.

Kāda ir Jūsu taktika ar parādniekiem? Labāk atgādināt vai piedot? Ja atgādināt, tad kādos laika intervālos, cik bieži?
19.05.2013 18:47 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
sunscreen - otro Zilo mums atdeva viena krievu ģimene, tāpēc manam kaķim ir krievisks vārds :D Bet ne par to - atdeva, jo nederēja vairs izstādēm, tas man šķiet tik bēdīgi. Un varbūt tāpēc viņa mums tāda - nezinām kā vecie saimnieki izturējās, varbūt slikti, tāpēc nemīl klēpī tik daudz..Ej un sazini.
22.05.2013 11:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Pink_floyd, bagātas, ne! :)
22.05.2013 12:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits