Bezzztēma 19.maijs

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
man šodien agrais rīts iestājies jau plkst.5,lai gan pagulēju 5h nespēju vairāk aizmigt!
vakar sanāca uzspēt uz skolu un strādāt līdz vēlam vakaram,ka droši vien organisms izraustīts no tik intensīva ritma..
Veiksmīgu skrējienu maratona dalībniecēm!!!
es šodien nejūtos diezko laba skrējēja omā,bet nu tajā tveicē būs jāmēģina skriet!
bet nu tagad radu iedvesmu māju izšrubēt :D

Kā jums rīts?kādi plāni šodien/rīt?
19.05.2013 06:39 |

Reitings 467
Reģ: 31.03.2010
Rīgā nežēlīģi karsts ir!!
19.05.2013 11:43 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Labrīt !
Brokastis gultā un aizdomāju par vienu tēmu.. katru dienu cosmo lasot var novērot tādus tekstus kā - es ar tik čauru prātiņu nestrīdēšos , tev ir zems intelekta līmenis, tu esi bērns,pieaudz! un pat vēl trakāk.. es konkrēti saņēmu komplimentu,ka man ir mazas prāta spējas. Tad nu es tā domāju... diez, ko domā tas otrs cilvēks, kurš to saka/raksta? Ka noteikti ir daudz gudrāks?
Kā var spriest pēc pāris komentāriem par cilvēka prāta spējām, pie tam tikai tāpēc,ka 2 meiteņu viedokļi konkrētā tēmā atšķirās. Tāpēc viena uzreiz ir dumja? :/

Pie tam, no malas ar vien sāk sisties acīs tas kādas tad ir cosmo meitenes. Neapvainoties,es nejau konkrēti par jums, bet par to kāda kopumā tiek pataisīts cosmo meiteņu publika. Piemēram, man jautā - kādas meitenes apgrozās cosmo? Un tad nu sanāk,ka tas modelis ir radits tāds,ka cosmo meitene ir izcili tieviņa un uzskata,ka tauki ir grēks, grauž salātlapu brokastīs, pusdienās burkānu un vakariņās maziiitiņu siera klucīti, kā arī par dzīves galveno mērķi uzskata karjeru, un protams, cosmo meitenei ir perfektais vīrietis, kurš pelna tūkstošus. :)

Varbūt šo izlasot, atkal kāda teiks,ka man ir zemas prāta spējas. Nu lai tā būtu, es sevi vairs neredzu starp cosmo meitenēm. Te ir daudzas tiešām ļoti,ļoti foršas meitenes. Daudzas ir man palīdzējušas un zinu,ka vairākas es ļoti gribētu kādreiz satikt.
Bet tā agresivitāte mani spiež nost.

Superjauku dienu visām ! Jūs esat supermeitenes!
19.05.2013 11:46 |

10 gadi
Reitings 5929
Marilyn, es domāju,ka Tu ņem pārāk pie sirds. Šeit ir vide, kur meitenes, neatklājot seju, atļaujas būt dabīgas un līdz ar ko arī ne pārāk pieklājīgas un patīkamas. Arī dzīvē noteikti ir cilvēki, kas klusībā padomā -haha, dumjā, bet tāpēc taču kārties neiesi? Es personīgi jau sen ar to domu esmu apradusi, laikam esmu izgājusi pietiekami lielam intrigu virpulim cauri, lai mani neuztrauktu, ka kāda X meitene uzskata, ka esmu stulba, neglīta, resna vai vēl kaut kāda. Don't give a shit un viss...
19.05.2013 12:18 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Sveiki, šodien plānos iet pie mazas princeses uz dzimumdienu. Brāļa meitiņai divi gadi paliek, veca vecene jau :-D
19.05.2013 12:35 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Monrucīt, takš neņem pie sirds. Es pat atzīstu, ka bieži aizsviļos un tad iznāk kas tāds ārā, bet bieži to pēc tam nožēloju. Domāju, tām, kam tāda izturēšanās nav diagnoze, tās ir vienkārši ātras dusmas, kas izraisa tos komentārus. Ar negācijām, cik zinām, mēs pat ģimenē savā saskaramies, no tā tu neizbēgsi. Vajag vienkārši laist visu pār galvu un neņemt tajā "šaurajā" pierē. :D It īpaši tagad. :)

Es šodien nejūtos ne pa kapeiku labāk - guļu gultā un lasu visādus tekstus. Baigā starā esmu par tvitera Queen_UK kontu, te viņbas kopsavilkums par Eirovīziju:

European Referendum Day: that annual vote when Europeans decide if they would like the United Kingdom to stay in the European Union.

It's fair to say we haven't been the most popular nation for a number of years, although we did do rather well in the predecessor competition, World War II.

They were holding a Eurovision fancy dress party at Downing Street. Nick Clegg went as A Puppet on a String - obviously - and Mr Cameron apparently did a rather heartfelt rendition of Making Your Mind Up on the Karaoke.

It's been a bit of a stressful day at Downing Street by all accounts; turns out that all the talk of 'swivel-eyed-loons' wasn't actually about Tory Party activists at all, but the Eurovision Song contestants.

Sweden was host this year, and did a rather good job of proving how atrocious the event can be when you have to finance it from sauna sales.

Received King Carl XVI Gustaf text before it had even started to apologise and say how embarrassed he was.

Prince Edward was devastated to hear ABBA weren't entering again - he'd dressed up in his Waterloo Costume especially. One will be picking sequins out of the carpets until the next jubilee at this rate.

Lots of flag waving at the opening, although thankfully they managed to get it over within about four hours fewer than it took at the Olympic Opening Ceremony.

Bit disappointed that King Carl XVI Gustaf didn't parachute in from a helicopter, but he's got bad hips apparently.

France were first up. You can always trust them to sing in French. Nul points. Followed swiftly by Spain, who no doubt will have increased their youth unemployment by at least six people on the basis of that performance.

They say that music is the international language and what it told us on the evening is that things are obviously very difficult in Finland.

We also learned why the Queen of the Netherlands decided to abdicate; simply could not stand the international embarrassment of their entry apparently.

Amazed Greece made it; someone must have lent them the airfare.

Text from Angela Merkel half way through: "Tell me I'm not paying for this crap?!" One wasn't entirely sure, to be honest, so one didn't reply. She must have been relieved that Greece didn't win though or she would have had to host it in Berlin next year.

For the United Kingdom, one hired Bonnie Tyler on secondment from Botox. Hadn't realised she was still alive until this morning, to be quite honest.

She did her best though, bless her, but it was all a bit lost on the Europeans. They seem to like something altogether a little more bizarre. She did get into double figures though, which is better than the sum total of votes for the UK in the last three decades.

There's one thing that you can't deny about the Eurovision Song Contest, it serves as a warning to any sane country considering a more liberal approach to drug laws.

David Cameron was over the moon though, says it's done his campaign for a European in/out referendum the world of good.

Alas, Denmark emerged victorious, mainly because, being outside the Euro area, it was one of the only countries that could afford to host the event next year. One could hear Angela Merkel breathing an almighty sigh of relief.

Tas ieboldētais teksts diezgan trāpīgs. :D
19.05.2013 13:01 |

Reitings 6947
Ance, bet es taču esmu hipijs ! (l)
19.05.2013 13:09 |

Reitings 244
Reģ: 25.04.2013
Manai masai vakar bija dz-diena,sodien svinam:D
19.05.2013 13:29 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Monro,

šis ir tikai forums :) , vai nav vienalga, ko kāda svešiniece raksta un/vai domā? Dažas diskusijas un to komentāri ir perfekta ilustrācija teicienam jo vairāk sūdu baksta, jo vairāk sūds smird, un tā tas būs vienmēr. Šī, ļoti iespējams, ir visnenopietnākā adrese pasaulē, tā to arī vajag uztvert. ;)
19.05.2013 13:33 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Piedod, Monro, ja tu apvainojies par manu vakardienas komentāru, tas pat varbūt nebija tieši tēmēts uz tevi kā cilvēku. Ja tas bija kāds cits komentārs, tad neesmu lietas kursā.
Vispār neesmu nekāds specs, bet tavā esošajā situācijā Cosmo būtu pēdējais, ko es apmeklētu, tieši dēļ tiem iemesliem, ko pati minēji - pārāk daudz negāciju un visa pārējā. Un jāpiekrīt Ancei par tām dusmām. Vispār nenākot te kādu laiku vai vienārši lasot diskusijas bez komentēšanas, viss šķiet tāds pārspīlēts.

Bāc, pēdējās divas nedēļas pirms atvaļinājuma, tāāāds slinkums pārņēmis. Drausmas. Šī nogale vispār tāda saķēpāta - nopriecājos, ka draugs uz 3 dienām aizbrauc pie vecākiem (prasījās vienatni), bet viņam tur saplīsa mašīna, detaļa dārga un tagad vēl jādomā, vai tiks tuvākās dienas atpakaļ (starp mums ir 300km attālums).
19.05.2013 13:44 |

Reitings 6947
tavā esošajā situācijā

kāda ir mana situācija?

Atceros vēl tos laikus, kad katru dienu ienākot cosmo,varēju pasmieties, uzzināt kaut ko foršu, pajokoties kopā ar meitenēm.. un tas bija mazāk kā gadu atpakaļ. Pusgadu atpakaļ. Kas notika?
19.05.2013 14:23 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man patika Daanijas dziesma un meitenes balss.

Esmu lidostaa,nopirku filozofisku graamatu,parunaajos ar draugu,tagad chilloju ar glaazi dzirkstosho rose.. :)
Man satraukums pirms lidojuma:D
19.05.2013 14:38 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
kāda ir mana situācija?

Situācija, kad nebūtu vēlams saskarties ar negācijām, īpaši jau internetā, jo esi stāvoklī :)
19.05.2013 14:43 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
kā vispār kaut ko no šejienes ņemt pie sirds un uzvert tik dziļi? (domāju pa to, ko Marylin rakstīja)
sī ir tikai virtuālā vide, te nekas nav reāls. iespējams, ka tā meitene, kas nodod ''sveicienu'' otrai šaurās pieres kontekstā, ir Tava kaimiņiene ar kuru ikdienā sveicinies un ne viena ne otra nevar iedomāties, ka kaut kādā sū*a formumā strīdējušās :D

ārā karsts. forši, man ļoti patīk, kaut arī pati abas dienas sēžu darbā :D bet tas nemaina faktu, ka , paskatoties pa logu, viss saulains, zaļš un cilvēki priecīgi :)))
19.05.2013 14:52 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čau!

Šodien atpūta mājās ar zāles pļaušanu un rabarbermaizi. Ļoti izbaudu šādas dienas. :)

Es pēdējā laikā nesparotu vai cosmo priekš manis ir noiets etaps vai ari man vienkārši pārāk daudzas lietas ir poh** :D Nav vēlmes te īsti komunicēt, bet pagaidām vēl pieradums dara savu :D
19.05.2013 15:04 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Vēlais labrīt! :D
Vakar devos uz Muzeju Naktīm, bet tā arī neaizgāju ne uz vienu muzeju. Tā vietā apmeklēju trīs bārus. :D
Tagad dzeru alu, mēģinu atgūt labu pašsajūtu pēc vakardienas un gatavojos beidzot aiziet uz veikalu, jo gribu nopirkt olīvas + iemēģināt jaunās kurpes. :D
19.05.2013 15:06 |

Reitings 6324
Mana šī pavasara atziņa - "Man neprasās alkoholu". :D
Ja pirms gada sākot no maija sākuma tusēju katru, katru otro dienu, kad spīdēja saule, tagad visur pasūtu tikai ūdeni. Organisms paliek gudrāks un negribu vairs to "slikto" alkoholu. Mna pietiek ar glāzi ūdens ar citronu, lai pilnībā apmierinātu savu vēlmi atspirdzināties.
19.05.2013 15:15 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
MeiteneVārdāKristīne,

šogad neesmu vispār alko lietojusi, pat ne vecgada vakarā, arī neprasās. Varbūt tāds gads, kad nevienam negribās. :D
19.05.2013 16:16 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
MeiteneVārdāKristīne --Ilgu laiku ,kā nedzeru to alhoholu-stipros šņabus,viskijus ,vai mokas,vīnus ...... Vienkārši pietiek arī ar sidru ,vai šampānieti,,kādu glāzi....Neprasās.... pASKAINS LAIKS,,,ĒDU sašliku,rīsus ,tomātu ,grurķu salātus ar krējumu ......Svinējam dzimšanas dienu ...Sāku justies veca ...palika 26 gadi...
19.05.2013 16:26 |

Reitings 3966
Vakar dažas minūtes skatījos eirovīziju. Tad man gultā ielīda mans kaķis un mani iemidzināja, gulēja takā bērns un es viņam apliku roku virsū. Pamodos 1 naktī un atkal gāju gulēt. :D
19.05.2013 17:17 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Šī diena tāda reāli stulba. Besis .:D
Nogulēju 2.5 stundas, laiks nekāds, līdz ar to es arī nekāda.
19.05.2013 19:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)