domā līdz islāms ienāks? nē, es tad nekonvertēšos islāmam, ja piedraudēs noslepkavot tad gan jā.
tak Latvijā nekāds islāms neienāks, nav viņiem te ko darīt. tāpat kā ķīnieši vai āfrikāņi neiebrauks, visi tomēr izvēlās attīstītākas valstis.
salaveci - nu ne jau tapēc, ka viņu reliģija mudinātu to darīt! Visdrīzāk, ka vīrieši apspiež savas seksuālās vajadzības, nespēj ar to tikt galā, tāpēc meklē alternatīvas. Un dara to slepus.
viņi pavisam savādāk ir audzināti attiekties pret cilvēkiem un pret meitenēm - tai skaitā!Tas nu droši, ka savādāk audzināti izturēties pret sievietēm... Neteiktu gan, ka es tāpēc gaidītu viņu parādīšanos LV.
Viņiem ir tāda dzimstība, ka viņi te ne tikai iebrauks, bet arī - attīstīs šo zemi pēc sava prāta, kamēr mēs te ar Tevi kasīsim aizkrāsnē vēderu un, mutes pavēruši klausīsimies viena briļļaina memmesdēliņa veiksmesstāstus. Un leksimies uz sievietēm, kuras arī mums varētu piedzemdēt tikpat, bet - negribas .
nu bet par to arī ir runa. ir visādi aizliegumi, un nepamatotu aizliegumu dēļ rodās perversijasNē, runa ir par Tavu absurdo apgalvojumu, ka tādas lietas kā sekss ar dzīvniekiem vai zēnu izvarošana neesot aizliegtas. Ir atšķirība, vai tas nav aizliegts, vai tas tiek darīts, lai arī ir aizliegts.
pag, tu tagad nopietni raksti vai joko. ja nopietni tad tas ir baisi un liek šaubīties vai maz civilizācijai ir nākotne.
ekss ar dzīvniekiem visticamāk vispār netiek apspriests nevienā reliģija, vismaz nevajadzētu būt.Atkal jau - no kurienes šādas iedomas?
Melns - es gan ceru, ka līdz mums tik drīz nenonāks. Jau tāpat visādu problēmu pietiek.
gan jau arī līdz mūsu pīļu dīķim nonāks tā mode, kura tagad ir Eiropā, tad gan dažs te savādāku dziesmu dziedās!Jo tas, kas tagad notiek dažās vietās Eiropā, ir - sievu sišana un apspiešana ģimenēs, citu sieviešu un meiteņu izvarošanas (ar pamatojumu, ka viņas pašas uz to "uzprasoties", ģērbjoties ne gana apslēpti - it kā tas dotu tiesības vecim vairs nekontrolēt sevi); atklāti aicinājumi nogalināt gejus; naidigums pret ebrejiem utt.
nu bet par to arī ir runa. ir visādi aizliegumi, un nepamatotu aizliegumu dēļ rodās perversijas. sekss ar dzīvniekiem visticamāk vispār netiek apspriests nevienā reliģija, vismaz nevajadzētu būt. tādēļ cilvēki dzīvojot reliģiskā vidē ar barbariskām dogmām un aizliegumiem sāk interesēties par to, jo ja reiz nav pieminēts, tātad nav aizliegts.