Vīrietim stulba attieksme pret mani

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Ko darīt, ja vīrieša attieksme pret mani ir tāda, nezinu, kā lai īsti paskaidro. Nu vienā brīdī viss var būt labi, bet pēkšņi izdarīšu kaut ko ne pa prātam (pat mazāko sīkumu, piemēram, man izlīs tēju uz paklāja), lai saņemtu nosodījumus un pārmetumus. Ir dienas, kad man jālien uz vēdera, lai viņš runātos ar mani, jo vai nu ir dusmīgs par to, ka kaut ko ne tā esmu izdarījusi, vai arī vienkārši bēdīgs, jo daudz darbu, problēmas ar naudu utt., bet no tā visa ir jācieš man!!! Man jau tie pārmetumi un piekasīšanās pie katra sīkuma, kuru daru, ir apriebušies. Un vēl esmu sūtīta uz vienu vietu, un vēl visi tie bļe, nah*j u.c. lamu vārdi pa vidam. Es tiešām jau jūtos tā, it kā visu laiku darītu sliktu. Es nejūtu to, ka viņam ar mani ir labi, viņam gribās mani samīļot un sabučot, retu reizi jau ir, bet pēdējā laikā gandrīz nemaz, izņemot seksu, kuru viņš grib, bet es - nē. Kāpēc? Nezinu. Skaidroju ar to, ka man sāp tā viņa attieksme, jo pirms nedēļas bijām pasākumā, kurā viņš pret mani bija tik jauks, tik uzmanīgs, un, aizbraucot mājās, mums bija fantastisks sekss, bet visādi citādi - vairs negribu. Un par to arī esmu dzirdējusi ļoti asus vārdus un attieksmi. Šodien jau paspēja man atkal uzbraukt. Pēc tam zvanīja, gribēja laikam, lai satiekamies, bet es biju tāda vēsa, un atkal mani pasūtīja kaut kur. Tagad zvana, sauc uz Muzeju naktīm, bet es teicu, ka neiešu. Ko jūs darītu manā vietā?
P.S. Esmu par to jau daudz reizes runājusi, viņš pasaka, ka jāmainās ir MAN, nevis viņam. Ka es pati esmu vainīga pie tās attieksmes. :(
18.05.2013 18:25 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man atkal neliekas, ka seksa trūkumam jābūt par cēloni šādai attieksmei, to vienkārši sauc par necieņu pret otru.

Tieši tā, izskatās, ka viņš šo meiteni neciena, ja jau tā var izturēties.

Zaptesburka, no kurienes tu ņēmi, ka meitene izturās tieši tāpat?
18.05.2013 19:06 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Kumeliņš - es to ņēmu no viņas pašas teiktā Kad viena meitene teica, lai viņa sākot izturēties tāpat un tad pajautā, vai džekam tas patiktu, autore atbildēja, ka viņa ir izturējusies līdzīgi pret džeku:
viņš atradīs situācijas, kad es pret viņu esmu tā izturējusies
18.05.2013 19:13 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
zaptes burka, tas bija domāts, ka viņš vienmēr atradīs iemeslu, lai pārmestu man kaut ko. Ja ir iemesls ir izgāzta krūze vai vēl kaut kas tikpat sīks un nenozīmīgs. Parasti jau tiek pieminēts, ka ilgi čamājos un viņam uz mani jāgaida.
18.05.2013 19:15 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Sātans - nu tādā gadijumā tas, ko Tu domāji, un tas, ko uzrakstīji, nav gluži viens un tas pats... Tad saki, ka nekad neesi pret viņu līdzīgi izturējusies, kā viņš pret Tevi?
Grūti par to visu spriest, zinot tikai vienas puses skatījumu.
Esi ar viņu runājusi, kā viņš redz jūsu attiecību nākotni? Ko gaida un vai vispār vēl ko gaida?
18.05.2013 19:21 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Sātan, bet kas tevi pie tām attiecībām tur, ja viņš tā runā ar tevi un piekasās pie katra sīkuma? Ko viņš no tevi grib? Ko vinš tik ļoti vēlās tevī izmainīt?
18.05.2013 19:22 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
paratsi jau pie sīkumiem piekasās tad kad otrs jau ir zb
18.05.2013 20:02 |

Reitings 59
Reģ: 27.01.2011
Nu man bija līdzīgi(gluži lamuvārdus gan nebija jādzird). Tur problēma bija tāda, ka nebiju viņa iepriekšējā mīlestība, kuru viņš negribēja laist vaļā. Tad nu tas arī viņam kaitināja. Un, jā, to sauc par necieņu. Un necieņu attiecībās nedrīkst paciest.
Laid puisi prom. Noteikti atradīsi kādu, kurš tevi cienīs un lolos. Un tas ir SIMT X labāk. Ja pat tagad šķirties liktos ārkārtīgi grūti, un būtu neticība, ka vēlāk būs kas labāks. Noteikti būs.

Atceries- You take the love you think you deserve. Un tu taču to neesi pelnījusi, pareizi? Jāsaprot, ka esi pelnījusi daudz labāku attieksmi, jāmīl sevi un jāmaina situācija. Tas nav tā vērts, šādās attiecībās tu laimīga nebūsi 100%. Pat, ja gribas ticēt, ka puisis mainīsies.. Jā, varbūt uz nedēļu, mēnesi, bet noteikti ne pavisam.
18.05.2013 22:04 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Apvainot, pārmest vīrietim ar domu mainīt viņu, ir sievietes lielākā kļūda. Viņš iespītēsies un par spīti darīs tieši pretēji. Viņa siltās jūtas pret Tevi ar laiku var samazināties.

Iedomājies, pilnīgi visas darbības, ko veic vīrietis attiecībā pret Tevi, ir Tevis pašas izraisītas. Ļoti apsveicami, ja vīrietis pret Tevi izturas, kā pret savas dzīves karalieni, jo tātad Tu to esi pelnījusi un tie ir augļi, ko saņem par pareizu rīcību attiecībās.
Vai Tu jūties, kā skaistākā sieviete blakus savam vīrietim? Vai viņš nēsā Tevi uz rokām? Un izturas pret Tevi, kā pret savu pūciņu? Es domāju, ka ne visas sievietes tā jūtās, un tieši tāpēc pienācis laiks paanalizēt savu rīcību, paskatīties uz sevi no malas un saprast, kas tad Tevi tādu veido, kāpēc esi tāda, kāda esi un to vien saņem, kā ne īpaši patīkamu attieksmi pret sevi no sava vīrieša.

Viss sākas un beidzas tieši Tevī. Domāju, ka saproti- viss sākas Tavās iekšējās sajūtās, kas saistās Tev pašai ar sevi. Atkal mēs nonākam pie viena un tā paša- sevis mīlestības. Atzīsties, vai Tu sevi mīli?

Tātad šeit slēpjas šī zelta atslēga, kāpēc vīrietis pret Tevi izturas tā, kā izturas. Jo Tu šādu attieksmi pret sevi sagaidi. Ja Tu pie sevis domā par to, cik ļoti skaista esi, tad vīrietis savos ikdienas darbos un attieksmē Tevi pārliecinās par Tavu daili. Ja Tu domā, ka esi labākā sieviete pasaulē un ka jebkurš vīrietis būtu gatavs Tevis dēļ cīnīties ar velnu, tad Tavs vīrietis tiešām Tev pierādīs, ka esi pasaules labākā. Jo viņa uzvedība būs atbilstoša Tavām sajūtām. Sieviete, kura sevi mīl, novērtē un apbrīno, izstaro šādu enerģiju, gribot to vai nē. Viņa nemaz citiem neļauj pret sevi izturēties savādāk, kā tikai mīloši, labi, trausli un maigi.

Tikai sevis mīlestība ir sākums visam, ko Tu no dzīves vēlies redzēt. Tātad ne tikai Tu pret sevi izturies labi, mīloši, maigi un kā pret labāko draugu, bet arī nepieļauj, ka kāds izrādītu savādāku attieksmi pret Tevi.

Lūk, arī atbilde Tavām attiecībām ar vīrieti. Nevis viņš vēlās pret Tevi slikti izturēties, bet gan Tu nejūties tā vērta, lai attieksme būtu citādāka.
18.05.2013 22:16 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
18.05.2013 22:19 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Kas Tevi pie viņa tur ? mīlstība/pieradums, jebšu kas cits ?
Man, piemēram, cieņa ir viens no galvenajiem faktoriem attiecībās. Nespētu būt kopā ar vīrieti, kas mani neciena.
18.05.2013 22:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits