Traki:(

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
čau:)
Vakar skrituļojot diez gan pamatīgi nokritu. Nebiju uzlikusi aizsargus.
Tagad viss dibens nobrāzts, elkoņi. Ceļi gandriz lidz kaulam.
Drausmīgi bail iet pie ārsta, jo kopš bērnības tāda kā fobija no šādiem atgadījumiem un ārstiem.
Tāpēc gribēju pajuatāt ar ko jūs parasti ārstējam ievainojumus- nobrāzumus šādos gadījumos.
Man ir bephotans +, glābējs, un streptocīda ziede.
Varbūt vēl kas ļoti labs, ko varat piedāvāt, tā lai ātrāk sadzīst:(
18.05.2013 09:20 |

10 gadi
Reitings 345
Reģ: 29.01.2009
Ceļmallapu vietā der arī parastās kāpostlapas - arī noņems sāpes, karstuma sajūtu brūces apvidū, tik pirms tam kārtīgi nomazgā viņas.

Ja nepaliek labāk- parādās temperatūra, pietūkst vēl vairāk vai kļūst grūtāk pakustināt kāju- marš pie ārsta. Lai gan, ja tur tiešām viss ir tik traku nobrāzts- var jau uz slimnīcu uzņemšanas nodaļu aizbraukt - brūces tiks apskatītas, apkoptas.

Un nevajag tur virsū likt nekādas marles tamponus un salvetes- viss pielips klāt un būs ļoti sāpīgi to visu pēc tam dabūt nost. Pietiks ar aptiekā nopērkamajiem pārsējiem.
18.05.2013 23:39 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Big BOSS

Ceļim kauls ir uzreiz aiz ādas (nu, dažiem ir dāži cm tauku). Nevajag te ārstu, viņi tik un tā ir pārslogoti.
18.05.2013 23:50 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
julenok..man par ceļiem vienalga.
Bet uz dibena uz augštilbu aizmugures nav tie parastākie nobrāzumi:(
man ir norauta āda gandrīz no auštilba locītavas līdz ceļa locītavai:(
Nu bet pagaidām šķiet, ka viss būs labi:))
19.05.2013 01:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izsaku liidzjuutiibu. Obligaati peec tam mitrini kreveli ar to pashu Bephantenu. Ja sula paliek ar nelaagu smaku un ir necaurspiidiiga, tad daudz nedomaajot skrien pie aarsta.
19.05.2013 02:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)