Kniipa, man bija tieši tāpat ar savu draugu! Tikāmies nedēļas nogalēs un tajās viņš bija mīļuma iemiesojums. Kad bijām šķirti, tad kļuva vēss, atsvešinājās. Nesaņēmu nekādas ziņas no viņa, kad rakstīju pati, tad atbildēja izvairīgi. Kad par to sāku runāt, tad vienmēr teica, ka esmu nez ko sadomājusies, ka viss ir kārtībā utt.
Viss mainījās tikai tad, kad sākām dzīvot kopā. Tagad viss ir savādāk un daudz, daudz labāk, jo tomēr esam viens otram blakus un nevaram atsvešināties.
Es ieteiktu uz puisi pārāk nedusmoties. Saprotu, ka sāp, jo man bija tieši tāpat. Taču ar laiku sapratu, ka manam draugam vnk tāds raksturs - blakus esot viņš ir lielisks, taču ikdienā, kad neesam kopā, ir aizņemts ar savām darīšanām , ka viņam vnk liekas, ka nav TIK svarīgi rakstīt jaukas, mīļas īsziņas. Vēl tam visam klāt tas, ka viņš nav no emocionālajiem tipiem, kuri rakstīt mīļvārdiņus, ucināsies utt. Iespējams, ka Tava puiša raksturā ir kas līdzīgs. Kā nekā vīrieši ir dažādi. Un ļoti iespējams, ka šis ir tas vīriešu tips, kurš uzskata, ka savas jūtas jāizrāda tieši blakus, nevis atsevišķi esot.
Jebkurā gadījumā - veiksmi! :)