Bite vs LMT

Reitings 41
Reģ: 22.02.2013
Jau gadiem esmu Bites kliente un viss ir apmierinājis...Taču,tagad LMT ir tik labi piedāvājumi. Izskatās vilinoši. Kā arī telefonu iegāde... iPhone 5 - pirmā iemaksa 0. Mēneša maksa 26.50,bezmaksas piegāde,diezgan jauki. BET...Laikam jau nav izdevīgāk kā Bitei. Nevaru izlemt,Bitē man telefons vēl ir uz pusotru gadu,bet man jau viņš ir apnicis. Negribas maksāt par to sū*u,telefoni visu laiku nāk klāt jauni un mans Samsung Galaxy Y jau skaitas vecs. + Viņš ir tizls.
Nevaru izlemt...Kādai no jums ir LMT? Kā patīk? Kas labāks/sliktāks?
17.05.2013 12:49 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
LMT man bij sen, sen atpakaļ. Jau tad sapratu, ka nav izdevīgi, tāpēc pārgāju uz Biti. Pietam trāpīju labā laikā, tāpēc tagad visu laiku varu zvanīt uz Bites tīklu par velti. Šis operators mani pilnībā apmierina, ir izdevīgs, lielākajai daļai pazīstamo arī ir Bite.
17.05.2013 17:12 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Bitē esmu jau vairākā gadu nekad neesmu bijusi tik apmierināta ar sakariem, jo zona ir itvisur pat viss dziļkajos laukos kur agrāk man ar Tele2 bija jākāpj uz malkas šķūņa jumtu lai kadam piezvanītu.
17.05.2013 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits