roxy-es zinu,ka unastyle ir labi jaunie meistari :) esmu gajusi krasot uz turieni krasot matus.. Nuu ja es ari butu ar mieru saveidot matus pie macekla :)
Meitenes beidziet ākstīties un neejat griezt matus pie praktikantiem. Es vēl saprotu, ka ieveidot, bet ne jau griezt. Labāk nepažēlot pāris latus un aiziet pie normāla meistara.
tik traki? :o nuu es unastyle biju pirms 2gadiem jo pasai frizieris strada kolonna un matus griezt gan neieshu pie praktikantiem :D man vajag tikai saveidot :D
Man vajag tikai matu galus pus centimetru, es pati to gandrīz sev varētu zidarit.. man nevajag nekādas perfektās līnijas... tā ka praktikanti derēs, ne jau frizūru eju griezt :)
Man vajag tikai matu galus pus centimetru, es pati to gandrīz sev varētu izdarit.
Es jau sen pati sev matu galus griežu!!! saskatījos jūtūbē video, kā pašam sevi apcirpt un aidā. Es personīgi pati sev sāku griezt, jo cenšos attaudzēt garus matus. Bet kad frizierim pasaki pašus galiņus, 1- 1.5 cm, vienmēr nogriež vismaz 4-5 cm. Un tā jau gadiem nevarēju matus ataudzēt. A tagad jau smuki līdz pusmugurai:)
Roxy,http://www.kolonnaskola.lv/
NO centra loti daudz transporti brauc. Pati nekad neesmu bijusi, pazinas gan. Viena pat balinaja un bija okey, tikai ilgak neka frizetava.
Mans frizieris saka tieshi tur stradat :D gaju pie vina no laikiem kad vel macijas un eju veljoprojam tikai tagad jau uz GC :D tur tiesham ir labi + visu laiku kads no meistariem seko lidzi :) varbut jashauj uz turieni veidot matus tikai cenas nevaru atrast :D