ČĀČĀ, ūdeņradi nekad neiesaku ne pie viena pušuma, visu jēlu pretīgu pēēē uztaisa.
Klinģerīšu tinktūru tikai atšķaidītu ar ūdeni.
Man mājās vienmēr ir blašķis ar šnabīti :D
Man nav tuneļu. Parastie auskari, vnk ar vatīti un šnabi patīru.
Tuneļi tāpat kā auskari , un ka runam smirdot, nemāku izskaidrot ,draudzenei tā bija, arī ar šnabi tīrīja.
Nabu arī no sakuma tīrīju ar ūd.pārsk., bet nu naba man uzpampa un nebija forša, ka to lieku mierā, un patīrīju ar šnabi, sadzija megaātri.
ČAČA, ebay diskusijā biji ielikusi pīrsingu, paskaties ,lai nav sūds, t.i. kāds metāls, ja ķirurģiskais metāls, viss ok, ja parastais kkāds, pagaidi to pusgadu,kamēr sadzīs, un tad mēģīi likt iekšā, es neliktu....jo ja arī pats pīrss ir no ķirirģiskā metāla, tā sapņu ķērāja daļiņa ir random metāla, un tas var saturēt niķeli, un dabūsi tikai pumpas apkārt nabai un ka infekciju.
Es vispar varu nēsāt TIKAI un vienīgi ķirurģisko metāla nabas pīrsingu, tie stulbie piekariņi nekad nav normala metāla, man un draudzenēm daudz ir alerģijas, tieši, kad ielik tos ar kareklīšiem, bet vienai no māsām viss ok nēsā laimīga... bet es nekad neieteiktu nekādus random pīrsingus no ebay sūtit.
Lai Tev veicas visu smuki sadziedēt :))