Padušu lietas.

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Sveikas.
Visu laiku savas paduses epilēju, bet nu ir epilātors saplīsis, tā kā pēdējās dienas esmu atgriezusies pie skuvekļa lietošanas. Gribēju jautāt kā ir ar jums, jūs kaut kā kopjat paduses, pēc skūšanas? man personīgi nedaudz kaitina savs padušu izskats, tad kāds ieaudzis matiņš, tad vēl kaut kas...nu katrā ziņā nav tas smukais skats kā, piemēram, šajā bildē

un otrs, ko jūs lietojat, pretsviedru pūšamos dezodorantus, rullīšus, vai zīmuļveida līdzekļus, kurš ir jūsu favorīts? pēdējā laikā lietoju Lady Speedstick zīmuļveida dezodorantu, bet jūtu, ka uz apģērba paliekam nepatīkami trapi, kurus grūti izmazgāt...
16.05.2013 12:20 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Meitenes, varbūt varat ieteikt kādu labu epilatoru?
14.12.2014 13:36 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Epilēju, bet tik baltas kā attēlā nesanāk nekādi. Varbūt, ka ir arī reālas sievietes ar tādām bēbīšpadusēm, bet ne attēlā, kas ir paredzēts reklāmai. Reklāmas attēli vienmēr tiek apstrādāti, un ar fotošopu var izdarīt brīnumus, arī paduses izskūt :D

Un, kura šeit zina, kādas tās paduses bija pirms epilēšanas/skūšanas - varbūt arī tikai 5 matiņi 10 rindās nevis mūžamežs, turklāt, gaiši nevis melnum melni.

Man tiešām šķiet muļķīga sevis vērtēšana un salīdzināšana ar šādiem attēliem, kuriem ar realitāti visai maz sakara un kuru uzdevums - vēlamo pārvērst realitātē.
14.12.2014 13:39 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
loģiski, ka fotošops, bet nevajag teikt, ka tādām padusēm ar realitāti maz sakara, jo tādas mēdz būt! un matiņi man arī ir melni, nevis gaiši.
14.12.2014 13:52 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Es tad tev ieteiktu nopirkt jaunu epilatoru, jo kaut vai vecākus modeļus ir iespējams nopirkt par lētākām naudām. Epilēšanu tiešām nevar salīdzināt ar skūšanu. Man arī sagādā mocības regulāri skūt paduses, tādēļ pieturos tikai pie epilēšanas ;)
Pati lietoju pa laikam Maxim rullīti, bet ikdienā zīmuļveida sauso dezodorantu. Es pagaidām lietoju vīriešu zīmuļveida sauso dezodorantu, jo, lai cik jocīgi nebūtu, tiem ir noturīgāks aromāts kā sieviešu dezodorantiem. Lai gan jā, par drēbēm varu piekrist, ka paliek baltas paduses, labi, ka vsm iekšpusē. :)
14.12.2014 13:53 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
jau kādas 3x esmu epilējusi paduses, pē pirmās x bija traki, ar asarām acīs, taču to izdarīju, tecēja arī asins :D otrajā x nez no kā iemetās kaut kāds bumbulis padusē, nobijos un aizgāju pie ārsta, taču nekas traks tur nebija, bet tad atkal atsāku skūt.. (stulba doma :D) tagad viss, paduses tikai epilēšu.
un vēl jautājums - man no skūšanas matiņi bija cieti, nesmuki, āda arī it kā tumša, man tas pazudīs kkad?
14.12.2014 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits