1. tas atkarigs no ta, kur tu strada. ja tavs darbs(ta kaitigums vai intensitate) ietekmet varetu berna veselibu vai attistibu, tad kaut tulit, jo grutnecem tomer pret sevi ir jabut saudzigakam neka ikdiena.
2. ne, kaut gan slodzi samazinaju par kadiem 70%. nenodarbojos vairs ar ritenbrauksanu, skriesanu, preses netaisu, pumpesanos. es lenam izvingroju kermeni, pastaipos, bet ta, lai nejusto to, ka saites stiepjas. vienigais, ko esmu sakusi darit, iet intensivak pastaigas un lielakas distances. pozitiva ir joga un peldesana, jo tad nav slodze uz locitavam.
3. ieprieks domaju, ka krasot edrikst, bet man arste teica, ka var. vienigi izvelos krasu bez amonjaka(tikai skipsnas krasoju, ne visus matus).
4. ja agrak es vareju ierakties savos darbos un melnu muti rekinat un domat nez cik ilgi, tad tagad es katru dienu pa druscinam stradaju. ja kadu dienu esmu grekojusi un ko loti intensivi darijusi, tad nakamaja atpusos visu dienu. vispar 1. trimestri bija liels nogurums, ta ka sa vai ta ar lielu sportu vai kadiem darbiem nebija fiziski iespejams nodarboties.