Zelts, sudrabs, bronza

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Jūs kombinētjat sudraba & zelta & bronzas krāsas detaļas kopā? Nevis zelta auskari un sudraba gredzeni, bet teiksim, ja nēsājat zelta krāsas rotaslietas, bet biksēm/žaketei ir sudraba krāsas rāvējslēdzējs. Vai arī sakombinēsiet tā, lai viss ir vienā krāsā/materiālā? Vai tomēr tie ir sīkumi un tādām lietām nepievēršat vērību?

Vienkārši es tagad esmu pārgājusi uz zelta krāsas detaļām, beidzot ir iepaticies :D Bet besī, ka man smukai žaketei, somai u.c ir sudraba krāsas detaļas, bet soma, rotaslietas man ir zelta krāsā un liekas nepareizi kombinēt kopā, tāpat kaklarotas dažas ir bronzas krāsā.. Vakar nopirku jostiņu ar zelta krāsas detaļām, un bļin nesakrīt ar somas zelta detaļām :D Vai arī pārāk pievēršu sīkumiem uzmanību? Kā jums ir?
15.05.2013 16:32 |

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Es uz šo neiespringstu. Kopumā man arī ne pārāk patīk miksēti dažādi metāli kopā, bet es vispār nēsāju metālus ļoti maz. Ir gan viens zelta gredzens, ko nēsāju visu laiku (ne laulības, bet ar līdzīgu emocionālo nozīmi), tā ka nereti gadās sudraba auskaru un zelta gredzena kombinācija vai tml.

Bet visādi spaiki un daudz metāla detaļu apģērbā/somās/ vēl kur man vienkārši nepatīk kā tādi.
15.05.2013 20:10 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nevelku rotās zeltu ar sudrabu kopā, nekarināšu piem. sudraba auskarus un zelta rokassprādzi, aksesuāri noteikti būs no viena metāla. Saulesbrilles ieskaitot.
Bet kaut kādi sīkumi- kā somas aizdares metāls ikdienai nešķiet būtisks. Un visi tie štrutiņi (džinsiem, zābakiem) man parasti nav spoži, bet tumši un matēti, tā ka neizlec.
Bet vispār mani metāli ir siltie, neēdas savā starpā. Nomainīju sudrabu ap 18g.v.
15.05.2013 20:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nu man arī neiet kopā piemēram zelta un sudraba gredzeni, vai zelta auskari ar sudraba ķēdīti, bet tādi sīkumi kā soma, jaciņai nu nē, es tam nepievēršu uzmanību. Man pašai gan ir kaklarota pabieza kur savijas sudrabs ar zeltu (apzeltīts sudrabs), un izskatās manuprāt ļoti eleganti, un saņēmusi esmu komplimentus par viņu no citām sievietēm :) takā domāju ja rotaslietā apvienoti divi šie metāli, tad tas nav bezgaumīgi, neviens taču neradīs bezgaumīgas rotas, tās nepirks.
15.05.2013 20:28 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Cenšos max kombinēt, lai ir vienā krāsā, bet man besī, ka vienmēr tas mūžīgais dzelzs krāsas raiferis visām džinsenēm.
15.05.2013 21:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nekad nelieku sudrabu kopaa ar zeltu!Esmu pilniigs sudraba cilveeks!Savu lauliibas gredzenu uzlieku loti reti ,un tad nekas cits man nav ne pirksta ,ne ap kaklu ,nelieku arii savu miilo rokasspraadzi ar "cuucinu",jo liekas "cuucina" nesader ar to loti smalko gredzenu!
15.05.2013 21:52 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
jūs pēc laulībām pilnībā pārgājāt uz zelta aksesuāriem? Man riebj zelts un zelta krāsa kā tāda, bet gredzens būs zelta. Nespēju iedomāties, ka jāatsakās no sudraba. Tāpēc būšu bezgaumīga un nēsāšu zeltu un sudrabu kopā.

Jā, tāpēc mums laulības gredzens ir baltais + dzeltenais zelts.
15.05.2013 22:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!