Esmu dzīvs piemērs tam, ka esmu laimīga pēc smagām attiecībām.
Bija lielā mīla, kas sākās 16 gados. Protams, sākums ar rozā brillēm, lielo kaisli utt. Bija daudz skaistu kopīgu mirkļi, ceļojumu utt.
Bet mēs mainījāmies. Man ar katru gadu (kopā bijām gandrīz astoņus) prasības pret dzīvi un arī vīrieti auga. Un nebija man pieņemama azartspēļu atkarība, ambīciju trūkums, regulāras ballītes ne visai inteliģentā kompānijā, slinkums, aizspriedumi seksā... Apzinos, ka sirdī viņš ir ļoti labs cilvēks, mīlēja mani dirkti. Bet mana mīlestība nodzisa (un vēl tagad sev pārmetu, ka reāli nodzīvoju pēdējo gadu attiecībās, šo cilvēku vairs nemīlots), nevarēju izturēt vairs pati sevi - kā viņu provocēju uz strīdiem, kā zāģēju, ignorēju utt. Lielā mērā ar domu, ka viņš pateiks, lai taču es izvācos :D Bet tas, protams, nenotika. Tad nu vienā jaukā vasaras vakarā paziņoju, ka mums ir pārāk daudz problēmu, ka es nejūtos laimīga un vēlos šķirties. Un tajā pašā vakarā, laikā, kad viņš nebija mājās, izvācos.
Pēc tam bija skandāls no sērijas "Es taču domāju, ka Tu tikai tā saki, nevis pa īstam aiziesi!". Un es teicu - tur tā nelaime, ka Tu pārāk bieži manis teikto neuztvēri nopietni.
Lūk. Viena pirmās nedēļas jutos apstulbusi bet arī ļoti atvieglota. Sapratu, ka man pat ļoti patīk dzīvoet vienai (iepriekš no tā baidījos).
Un 1.5 mēnesi pēc šķiršanās iepazinos internetā ar puisi, kas man tiešām liek justies laimīgai.
Turklāt labākais ir tas, ka es vairs nebaidos būt viena. Jā, man būtu bezgala žēl tagad izšķirties, jo tādi puiši apkārt nudien nemētājas. Bet man nav bail no situācijas, ka esmu viena - tagad zinu, ka lieliski varu aizpildīt savu laiku un tam obligāti nav vajadzīgs otrs cilvēks.