Sveikas, Cosmo Damas!
Atvainojos, ka bez garumzimem, bet rakstu no drauga datora, kur nav latvieshu valoda...
Nekad, nebiju domajusi, ka prasishu padomu interneta, jo vienemr pati tieku gala ar savam klapatam, bet nu...
Vienmer sava dzive esmu spejusi pienemt lemumus un darit visu taa, lai labi tikai man! Ja gribeshu ieshu, ja nee neieshu! Ari mana mamma - vina nekad nav iejaukusies mana izvele, bet vienemr lavusi izveleties! Mans tevs - jurnieks, cik nu bija, tik nu bija blakus, mes zinaam, ka tevs nak no reisa majas - jadara bus ta! Jaiet gulet 11, interneta nedrikstesim sedet ilgak kaa 1 stundu diena un katru vakaru bus jagatavo vakarinjas.... Pirms gada kopa ar masicu atbraucam uz Iriju, domajam atbrauksim uz 3 meneshiem, parziemot ziemu un uz jauno gadu majas. Masica bija sarunajusi, ka varesim iret istabinju no vinjas pazinjas. Kad ieradamies Irija, man jau saka patikt pazinja, nepagaja ne menesis un es biju jau parcelusies uz vinja istabiju... pienaca jaunais gads, kad abas devamies majas... janvari atbraucu atpakalj, nu jau dzivojam divata, tagad ir jau esam kopa 9 menesus, gajis visadi, traki un labi un nelabi...bet! ir viens bet - mans tevs uzzinaja, ka esmu irija delj si puisa, un mans tevs ir kategoriski pret sim atteicibam! ka man japalik riga, ka man jadzivo te, ka jaatrod darbs! tagad esmu riigaa un atpakalj nemaz negribu, bet ir tada kaa pienakuma sajuta, ka jaatgriezhas, vins ir fantastiskakais virietis pasaule! es gribetu kljut par vinja sievu, bet es gribu dzivot rigaa, bet rigaa vins nekad neatgriezisies, tagad no domas, ka man jasalauzh vinja sirds paliek slikti.... es nezinu ko lai dara, gribu but kopa ar savu gimeni un gribu but kopa ar so puisi....