Rīkoju savā pilsētā akciju Lielā pastaiga māmiņām ar ratiem. Kā atpazīšanās zīme ir zaļā krāsa. Izvēlējos to, jo pašiem rati ar zaļo krāsu un vēl man tā asociējās ar vasaru, kā arī ir neitrāla abiem dzimumiem. Bet cilvēkiem nekad laikam nav labi, viss ar ko viņiem asociējās zaļā krāsa ir vēlēšanas un Vienotība. Tagad sēžu un kožu pirkstos, ka izvēlējos šo krāsu. Vai tiešām cilvēki ir tik apmāti, ka neiedomājās par kko labu? Kad nekas manā pilsētā nenotiek - slikti, notiek, atkal slikti.. Žēl. :(
Jā, man arī rastos pārliecība, ka saistība ar "Vienotību", bet tā ir vienkārši sakritība tavā gadījumā:) Man arī darba jomā ir gadījies strādāt ar apjomīgu Krievijas projektu tieši pirms valodu referenduma Latvijā, lai gan tā bija tikai sakritība un arī nācās saskarties ar nepatīkamiem viedokļiem.
Tava akcija ir fantastiska, uztver to visu vieglāk:)
Tīri teorētiski jau var, bet informācija par pasākumu jau ir izplatīta internetā. Iespējams, ka tās pat nav māmiņas, vnk cilvēki no malas. Bet nu, tu jau zini, no mutes mutē, un visa pilsēta runā, ka Vienotība atkal kko organizē. Biju kkā palaidusi garām, ka Māmiņdienā Vienotība organizēja pasākumu tur pat, kur tiek organizēts šis. Nosita apetīti.
Hm, kāpēc tieši māmiņām? Nevis vnk vecākiem (ja nu gadās arī kāds tēvs, kas gribētu piedalīties)?
Šķita savādi, ja saki, ka zaļo krāsu daļēji izvēlējies tāpēc, ka tā neitrāla abiem dzimumiem.
Varbūt informāciju nemaini, bet papildini. Pieraksti, ka zaļā krāsa ir dēļ vasaras, izgatavo kādus plakātus, kas noteikti cilvēkiem nesaistītos ar Vienotību.
Šķita savādi, ja saki, ka zaļo krāsu daļēji izvēlējies tāpēc, ka tā neitrāla abiem dzimumiem.
Kas tieši ir savāds?
Hm, kāpēc tieši māmiņām? Nevis vnk vecākiem (ja nu gadās arī kāds tēvs, kas gribētu piedalīties)?
Šo visu saknē organizē Māmiņu klubs. Protams, ka līdzi ne tikai var, bet arī vajag ņemt līdzi tētus un vecvecākus. Taču tā ir iegājies teikt jau no sākta gala.
Pirmā Sieviete - nu, skaidrs... tas jau arī šķita savādi, ka it kā ņem vērā abu dzimumu intereses, bet pasākums tikai māmiņām, bet nu saprotu, kāpēc tā.
Nu gan...es par to neiedomātos :D Laikam man nav tik drausmīgi uz politiku tendēta domāšana, ka visur visas partijas rēgojas :D
Krāsu nav iespējams nomainīt? Taču, becky taisnība - vienmēr atradīsies kāds, kuram nebūs labi.
Ai, tak cilvēki jūk prātā ar tām vēlēšanām. Lai gan - pat es īpaši nesekoju līdzi tam visam, cik nu kādu reklāmu pamanu, šodien spilgti zaļa mašīna man arī lika sarosīties, ka Vienotība brauc aģitēt. :D
nu gan cilvēki tālu aizdomājās, man ne prātā neienāktu.
Staigāju zaļās biksēs, un vispār apkārt tik daudz cilvēku, kuriem zaļas krāsas apģērbs - baigā staigājoošā propoganda sanāk. :d
Nu pilnīgas muļķības, tad jau sarkanā krāsa būs tik nacistiem, bet rozā cūkām.
weee - katra pilsēta rīko savu tādu pastaigu. Ja vēlies piedalīties, tad vairāk info meklē maminuklubs.lv par savu pilsētu un vai tur ir, kāds kas to organizē. :)
Bikses un tādas lietas nē, parasti jau tādus nieciņus, balonus arī dala visādos pasākumos, tāpēc tādas asociācijas var būt. :) Bet nu - mammas jau arī ir cilvēki, ja nu vēl iedziļinās politikā, tad saprotams. It kā.
Vispār jau zaļāman drīzāk ar ZZS, ne Vienotību asociējas, bet tur toni jāskatās. Neņem Tu apkārtējos mierā, vienmēr būs kāds, kuram krāsas ar partijām asociēsies, nu un? Es savā dzīvē esmu saskārusies ar vīrieti, kuram tad, ja dāvina vienas krāsas kaklasaiti, tad TP, otras, tad ZZS, trešās atkal ar JL. Beigās nopirku tādu, par kuru tik un tā "piesējās", jo līdzīga, redz, Obamam bijusi inaugurācijā
Esmu vienkārši šokā, lai neteiktu vairāk! Pa dienu piereģistrējos vietējās avīzes portālā, lai forumā ievietotu info par pasākumu. Tgd atklāju, ka mans profils ir uzlausts, parole un epasts nomainīts, un šis cilvēks turpina diskusiju manā vārdā, rakstot apstiprinoši, ka tā ir politiska akcija. Šausmas, cik cilvēki var būt slimi! Adminam jau rakstīju. Jūtos vnk pretīgi.