Labdien!
Man līdzās ir vīrietis, par kādu vienmēr esmu sapņojusi... Es jūtos laimīga, ka mēs beidzot esam atraduši ceļu viens pie otra un nolēmuši palikt.
Ja vien es reizēm neuzvestos TIK neciešami un necenstos visu sabojāt... Es nezinu, vai pie vainas ir mans raksturs, zodiaka zīme, asinsgrupa, iepriekšējā pieredze, slimība, vai viss kopā (saku to ar nelielu ironiju, jo par sevi pasmieties esmu iemācījusies). Bet tas mani veido par izcili unikālu personību, kura vienmēr spējusi piesaistīt pretējā dzimuma īpatņus un radījusi pretējā dzimumā svadabīgu interesi. Radījusi vēlmi pie manis palikt, mani sargāt un savaldīt. Ja vien ar to visu būtu gana harmonisku attiecību veidošanai...
Es zinu, ka viņš turēsies pie manis, lai vai kas, zinu, ka viņš vienmēr meklēs manī un manās reizēm nejēdzīgajās izpausmēs tikai un vienīgi manu būtību. Bet tieši tādēļ es vēlos iemācīties nelikt viņam ciest un atalgot ar saldākajiem augļiem. Mana lielākā kļūda - bailes... Bailes uzvesties tāpat kā agrāk, bailes visu sabojāt, atklāties, nebūt pietiekami labai. Un tad nu es no sīkumiem taisu traģēdijas un rīkoju scēnas, par kurām vēlāk nevaru saprast - smieties vai raudāt.
Varbūt mana problēma ir draudzeņu trūkums. Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka man tās nav tik vajadzīgas un ka esmu pašpietiekamāka, nekā, iespējams esmu. Tādēļ arī tāds virsraksts. Meklēju kādu, kuru brīžos, kad grasos atkal sākt bojāt visu un priekšlaicīgi dedzināt tiltus aiz sevis, varu uzmeklēt un kurš tiešām uzklausītu mani un manus varbūt reizēm netipiskos uzskatus un stāstus, lai tie nebūtu jādzird manam vīrietim.
Paldies, ja kāds atsauksies! :)