Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Meklēju sargeņģeli

 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Labdien!

Man līdzās ir vīrietis, par kādu vienmēr esmu sapņojusi... Es jūtos laimīga, ka mēs beidzot esam atraduši ceļu viens pie otra un nolēmuši palikt.
Ja vien es reizēm neuzvestos TIK neciešami un necenstos visu sabojāt... Es nezinu, vai pie vainas ir mans raksturs, zodiaka zīme, asinsgrupa, iepriekšējā pieredze, slimība, vai viss kopā (saku to ar nelielu ironiju, jo par sevi pasmieties esmu iemācījusies). Bet tas mani veido par izcili unikālu personību, kura vienmēr spējusi piesaistīt pretējā dzimuma īpatņus un radījusi pretējā dzimumā svadabīgu interesi. Radījusi vēlmi pie manis palikt, mani sargāt un savaldīt. Ja vien ar to visu būtu gana harmonisku attiecību veidošanai...
Es zinu, ka viņš turēsies pie manis, lai vai kas, zinu, ka viņš vienmēr meklēs manī un manās reizēm nejēdzīgajās izpausmēs tikai un vienīgi manu būtību. Bet tieši tādēļ es vēlos iemācīties nelikt viņam ciest un atalgot ar saldākajiem augļiem. Mana lielākā kļūda - bailes... Bailes uzvesties tāpat kā agrāk, bailes visu sabojāt, atklāties, nebūt pietiekami labai. Un tad nu es no sīkumiem taisu traģēdijas un rīkoju scēnas, par kurām vēlāk nevaru saprast - smieties vai raudāt.

Varbūt mana problēma ir draudzeņu trūkums. Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka man tās nav tik vajadzīgas un ka esmu pašpietiekamāka, nekā, iespējams esmu. Tādēļ arī tāds virsraksts. Meklēju kādu, kuru brīžos, kad grasos atkal sākt bojāt visu un priekšlaicīgi dedzināt tiltus aiz sevis, varu uzmeklēt un kurš tiešām uzklausītu mani un manus varbūt reizēm netipiskos uzskatus un stāstus, lai tie nebūtu jādzird manam vīrietim.
Paldies, ja kāds atsauksies! :)
13.05.2013 13:32 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Tāda sajūta, ka es to rakstīju :)
13.05.2013 13:44 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zini, pieredze rāda, ka tomēr labāk ir, ja spēj uzticēties draugam un to visu pārrunat savā starpā. Sākumā ir grūtak, bet, kad jau esat pieslīpējušies, tad tas nāk pats par sevi, un Tavs mīļotais vienlaicīgi kļūst arī par tavu labāko draugu. Es uzskatu, ka tā arī attiecībās jābūt. Nevajag meklēt trešās personas:) Un tas viss Jūs satuvinās vēl ciešāk:)

Atrodi sargeņģeli savā mīļotajā cilvēkā! :)
13.05.2013 14:04 |
 
Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Piekrītu ^^!
Nekas nevar būt labāks, ja Tavs mīļotais ir arī Tavs labākais draugs, BET, protams, draudzenes arī ir vajadzīgas.
13.05.2013 14:11 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
^^, ir viņš mans labākais draugs un dvēseles radinieks. Agrāk bija arī mans tuvākais sarunu biedrs un uzticības persona. Tikai viņš ikdienā visu laiku nav man līdzās. Tiekamies tikai vakarā un tad viņš ir tik ļoooti noguris pēc darba, ka nevēlos viņu apgrūtināt ar runām (un viņš to nevēlas), bet būt līdzās un ļaut atpūsties. Negribas uzreiz gāzt virsū savus dienas iespaidus, pārdomas utt.
Es nemeklēju kādu, ar kuru pārrunāt aiz muguras viņam savas attiecības vai gultas dzīvi ārppusē, tas man nav tik raksturīgi un aktuāli. Es meklēju vienkārši sarunu biedru/biedreni, jo pārāk ilgi esmu pieradusi jau visu turēt sevī un nedalīties ne ar vienu. Bet ilgi turot ko sevī, tas gāžas ārā vienā brīdī un ne vienmēr gāžas tai vēlamajā veidolā. Tā lūk. :)
13.05.2013 14:15 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nezinu,kapec, bet izlasot, pirmais, ko iedomajos - draudziba ar sadu sievieti laikam butu vienos vartos, viss tikai ap tevi. Piedodiet, ja kludos, tikai asociacijas, kas radas no lasita.
13.05.2013 14:17 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
draudziba ar sadu sievieti laikam butu vienos vartos, viss tikai ap tevi

tieši to pašu iedomājos.
13.05.2013 14:20 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
_paris, nē, tā gluži nebija domāts. Es protu arī dot, ne tikai ņemt. :) Vienkārši tā ir sanācis, ka biežāk esmu spējusi uzklausīt citus un citiem vairāk paticis uzticēties man, kamēr pati turu daudz ko sevī, negribot izklausīties vāja, negribot lūgt reizēm palīdzību vai vienkārši kādu apgrūtināt. Esmu sākusi domāt, ka tas ir diezgan muļķīgi bijis.
13.05.2013 14:20 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
kakene Tu esi laba sieviete savam vīrietim, bet vai viņš ir labs vīrietis savai sievietei, ja nevar veltīt laiku viņai, lai arī cik noguris viņš ir? Apšaubu .. ar sexu viņam taču ir laika nodarboties ne? Tad kāpēc nav laika uzklausīt? kaut vai kopīgi darot kko lietderīgu.

Manās iepriekšējās attiecībās (5.5 gadi) mana draudzene bija "staigājošais rādio" :D Mēs abi ierēcām par to. Un viņai arī vienmēr vajadzēja runāt un runāt .. un runāt .. un to pašu vēlreiz pārrunāt :D Es atkal esmu tāds salīdzinājumā mazāk runīgs .. tad nu es iemācījos klausīties paralēli darot ko sev interesantu:) Un, lai viņa neapvainojas, arī kādu random jautajumu ik pa brīdim uzdot (kaut es jau to visu esmu dzirdējis n-to reizi un stāstu bez maz vai no galvas zinu).

Grozi kā gribi - ideālas attiecības nav nevienam! Abiem jāciena otrs un jāiziet uz kompromisiem.
13.05.2013 14:26 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
^^, viņš ir pats labākais, jo ne reizi nav apšaubījis manu nevēlēšanos pārvākties uz lielpilsētu, tā vietā iemainot visu, kas viņa bija tur, lai uzsāktu dzīvi ar mani mazpilsētā, kurā vēlos dzīvot. Iemainot labāk apmaksātu, patīkamāku darbu, darot pagaidām kaut ko ne tik tīkamu un vairāk nogurdinošu, tikai, lai varētu dzīvot ar mani, jo zina, ka man un mums tas ir vajadzīgs. Un es negribu sagaidīt viņu vakarā mājās, tarkšķot par muļķībām, kuras pati savā galvā varbūt esmu izdomājusi un viņa nogurumu tulkot kā - agrāk Tu ar mani runāji vairāk, laikam interesēju Tev vairāk un bla bla bla. Jo beigu beigās tās izrādās tiešām manā galvā sadomātas muļķības.
Mūsu attiecībās nav tādu problēmu, problēma ir tajā, ka es vairs nespēju būt tik pašpietiekama (vai arī augstprātīka) kā agrāk esmu bijusi vai domājusi, ka esmu.
13.05.2013 14:35 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Es biju domājusi - augstprātīga, ne augstprātīka.
13.05.2013 14:37 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ok, viņš arī ir labs vīrietis savai sievietei .. :)

Reku Tev forums ir, kur parunāties:) Domāju, te daudz sievietes ar Tavām problēmām un vēlmi vienkarši čit-čatot :D Beztēma ftw :D (for the win)
13.05.2013 14:44 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
^^, paldies par padomu. Apzinos, ka šeit varu nākt un runāties beztēmās, bet kā esmu novērojusi, te bieži ir kašķīga viedokļu apmaiņa un sava taisnīguma pierādīšana. Turklāt, kā jau minēju, vēlētos cilvēku, kurš tiešām klausās un uzklausa un kurā es varu klausīties. Man nepatīk runāt lieki, man patīk, lai sacītajam, ja tas tiek teikts, ir jēga. :) Uzskatu, ka cilvēki mūsdienās pārāk maz pievērš uzmanību izteiktam vārdam un pārāk maz patiesi ieklausās kādā citā, jo ir aizņemti ar domām par savu svarīgumu.
Tādēļ arī šāda diskusija radās, jo esmu kaut kur pazaudējusi visus tāda veida sarunu biedrus.
13.05.2013 15:03 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Njā, izklausās, ka Tev vienkārši trūkst kādas uzticamas draudzenes .. zinu, ka mana māsa daudz runājas ar mammu un viņas ir tādas ļoti labas draudzenes. Var būt māsa? Bračka? Māsīca? Var būt arī drauga mamma (ja jau ilgi esat kopā) es pats arī ar savu es mammām bieži esmu daudz ko pārrunajis un viņas man labi čomi vēl tagad, ar kurām var normāli kko parunāt :)

Vispār ģimene parasti ir tā, uz ko vienmēr var paļauties un uzticēties, un šie cilveki nekad ļaunu nevēl :)

bet vispār .. zini, mazāk domāt vajag par muļķībām, kas Tev traucē attiecībās .. un tas izdarāms ar sava laika un domu novirzīšanu pozitīvā gultnē - sports, darbs, hobijs, ģimene .. aizpildi savu laiku un galvu ar domām par kaut ko citu un nebūs vēlme un laiks domāt nevajadzīgas un destruktīvas domas ..
13.05.2013 15:17 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja godīgi, es nesapratu, kur ir problēma :D
ja es pareizi saprotu (ja vsp ko saprotu no tā murga), tad jūs bijāt šķīrušies dēļ tavām histērijas lēkmēm, bet tagad esat kopā un negribi visu atkal sabojāt?
nu ko lai saka, strādā ar sevi, nevis liec kādam citam izdarīt tavā vietā izvēli. pat, ja tev dos kāds padomu, nav teikts, ka viņš būs pareizs. vnk sāc domāt jau tagad, kā tu cīnīsies ar to, kas tev nebūs pa prātam.
13.05.2013 15:35 |
 
10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Es vispār arī esmu baigā pļāpa. Un es saprotu,ka draugam ir dažreiz pa grūtu klausīties, bet ir citādāk (bet ne sliktāk) runāties ar draugu nekā ar draudzenēm. Vienīgi, draugam ir tendence visur meklēt atrisinājumu/palīdzības sniegšanu utt pat tur,kur tas nav vajadzīgs. A man runāšana ir kā sava veida relaksācija. It sevišķi ja manī tik tiešām kāds klausās - uhh.. Bet nu reti,kurš to var izturēt :D Tāpēc sanāk sevi ļoti turēt grožos.

Es nezinu, vai pie vainas ir mans raksturs, zodiaka zīme, asinsgrupa, iepriekšējā pieredze, slimība, vai viss kopā (saku to ar nelielu ironiju, jo par sevi pasmieties esmu iemācījusies).


Ehh.... tieši manas domas.

Man patēvs pateica, ka ar raksturu kāds ir man, vienmēr palikšu vecmeitās. Bonsam klāt viņš teica,ka "Tu man nepatīc un nekad nepatiksi. Tāpēc nesaprotu, kā tu kādam varēsi patikt". Lai cik smieklīgi tas izklausītos, bet tieši viņa izteiktie teksti traucē man attiecībās ar vīriešiem. Laikam jau tāpēc,ka visu laiku tas attaust atmiņā, pat tad, kad attiecībās viss ir kārtībā. Un tā ir drausmīga cīņa ar sevi.
13.05.2013 15:38 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
^^, man arī tā šķiet. Agrāk sevī noliedzu vēlmi pēc draudzenēm. Biju pieredzējusi, ka meitenes pārsvarā runā par visādām skaistumkopšanas lietām, ķidā attiecības savā starpā, konkurē un meklē konfliktus savā starpā tur, kur to reāli nav... Tad nu es pieslēdzos draudzībām ar puišiem un puišu kompānijām. Bet ar laiku man sāka nepatikt, ka mani uztver par čomu vai tieši otrādi saskata, vēlas mūsu draudzībā kaut ko daudz vairāk, jo nespēj uzņemt to, ka kāda meitene var būt tik ļoti ieinteresēta vienkārša puiša dzīvē un vēlēties, lai viņš ir laimīgs. Tagad sāku sarast, ka varbūt arī kāda draudzene nebūtu nākusi par sliktu. :)

Un ar ģimeni... Tur tā lieta, ka man ar mammu ir pārāk tuvas attiecības. Tās ir tādas, ka viņa jau tā cenšas dzīvot manu dzīvi, ne savu. Pārāk līdzpārdzīvo saviem bērniem. tad nu labāk viņu netramdīt par visām problēmām. Ar māsām ir tas pats. Tuviniekus reizēm arī nedrīkst ielaist par daudz savā dzīvē un ikdienā, viņi var pārāk sākt uztraukties un domāt, ka labāk zina, kas priekš tevis ir vajadzīgs, nekā tu pats.

Viegli teikt, mazāk domā par muļķībām. ;D Kad pati jūtos harizmātiska un harmoniska, tad arī varu visiem šito skandināt, bet, kad pašai vajag, tad savas zāles vairs nepalīdz. Par to tā runa. :)
13.05.2013 15:40 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu bet arī tā nevar pavadīt vakaru - klusējot. es sajuktu prātā, ja man tā būtu. nē nu patiešām. kādam arī tā ir, ka sēž visu vakaru un klusē? es saprotu, ka nav vērts vīrietim stāstīt tur jaunākajiem šampūniem, skaistajām kurpēm skatlogā u;tml. lietām, bet dienais iespaidos tomēr vajag dalīties. tas nav nekas pārdabisks. kad tad jūs runājat, ja ne vakarā?tikai brīvdienās un svētku dienās? tu neesi aizmirsusi starplaikos, kā viņa balss skan vai arī tu krietni pārspīlē?
13.05.2013 15:43 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Sany, ja Tev tas šķiet kas par murgu nosaucams, tad labāk nemaz neiedziļinies. ;) Negribu nevienam attaisnoties. Sen jau esmu sapratusi, ka sapratīs tie, kam jāsaprot. Un daži sapratusi. Neesmu galēji izmisusi, tikai aicinu, varbūt kāds pēc brīvas gribas. :)
13.05.2013 15:43 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
piedod, nebiju domājusi tā aizvainot, bet laikam sanāca. vnk viss bija uzrakstīts tā, ka es tiešām nesapratu, par ko iet runa. tikai izlasot n-tos komentārus es ko sāku saprast. no sākuma padomāju, ka esi šķīrusies un sagājusi kopā ar savu draugu, bet vēlāk atklājās, ka tev vnk trūkst kāds, ar ko parunāt
13.05.2013 15:45 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Agrāk sevī noliedzu vēlmi pēc draudzenēm. Biju pieredzējusi, ka meitenes pārsvarā runā par visādām skaistumkopšanas lietām, ķidā attiecības savā starpā, konkurē un meklē konfliktus savā starpā tur, kur to reāli nav... Tad nu es pieslēdzos draudzībām ar puišiem un puišu kompānijām


pazīstama sitācija.
Sievietes ir gatavas apēst otru bez sāls. Bet ar puišiem ir savādāk - interesantāk :)
Es savējam arī citreiz mēdzu sakrist uz neviem, viņš ir noguris pēc darba a man atkal liekas , ka es kaut ko ne tā izdarīju un varam sarīkot kašķi no nekā :( bet es ļoti cenšos laboties pēdējo 2 mēnešu laikā :)
13.05.2013 15:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits