Pārdodu jauku bīgla meitenīti. Meklē superīgus saimniekus. Mīlulim patīk bērni, ir dzīvespriecīgs un gudrs acu skatiens.
Ir vakcinēta, ir attārpota.
Nav dokumentu.
Neveicas man pagaidām ar zip.lv sludinājumu.
Nodomāju izmantot cosmo spēku.
Sunīte ir patiešām lieliska, bet sadzīvisku iemeslu dēļ nevaru paturēt.
Nujā, bez dokumentiem gan suņuku tik dārgi nepārdot... Vismaz manā uztverē, ja dokumentu nav (nav garantijas, ka suņa vecāki bijuši kaut vai veseli un ne tuvas radniecības), tad labāk paņemt pavisam parastu šuneli. Arī smukus var atrast, bet lētāk.
Līudzu. Es arī esmu no tām, kas never adreses, ja autors nav parūpējies par ērtībām :)
Cenu derētu nolaist vēl, jo ss.lv manīju suņukus ar ~to pašu vecumu, cenu + dokumenti, kas tomēr pamatoti palielina cenu. Cilvēks, pērkot suni bez dokumentiem, rēķinās, ka var gadīties netīrs eksemplārs. Nevar visiem uz vārda ticēt. ;)
Man jau visi suņi mīļi liekas, taču, ja cilvēks vēlas konkrētu šķirni, tad to arī vēlas redzēt, sunim izaugot.
Ja meklētu sunīti un iepatiktos tieši šis, tad man būtu vienalga vai ir dokumenti vai nav, būtu gatava maksāt konkrēto smaksu :) Pietiekami labi pārzinu sugas un suņus, lai pērkot Bīglu "neiegrābtos" un neneopirktu Kaukāzieti :D
Tiešām nebija vērts te likt, ja neesi pamanījusi, tad te tik parunāt un ne to pozitīvāko visām. Ne naudas, ne rīcībspējas. Sunjuks dikti mīlīgs... Ja būs interese, cilvēks piedāvās savu max cenu, es njemtu, neteikšu, ka pa augstu. Ja varētu maksāt 80Ls to arī pateiktu.