shopings Londonaa

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
Naakamajaa weekendaa, ar darba koleegjiem braucam uz Londonu. Taas, kas dziivo/ir bijushas Anglijaa varbuut varat ieteikt kaadus labus apgjeerbu/apavu veikalus, koros ir smukas dreebes un penjemamas cenas?! Paldies :)
12.05.2013 19:21 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Safura, vai pati esi iepirkusies selfridges vai harrods veikalā, tieši apģērbu vai apavu nodaļā(nevis smaržu:D)? Vai vismaz izgājusi tā kārtīgi cauri un apskatījusi cenas? Es piemēram esmu un zinu, ka nekad neieteiktu šos veikalus meitenei, kas jautā padomu šeit, jo ja viņai maciņš atļautu iepirkties šajos veikalos, tad viņa nemaz te nejautātu liekus jautājumus.. Es nesaku, ka viņa nevar to atļauties, neko nevar zināt.. bet nu diez vai daudz latviešu varētu, ņemot vērā, ka kleita tur maksā 5x vairāk nekā vairums mēnesī nopelna.
25.05.2013 15:33 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
piebildīšu, ka jā, es zinu, ka tur pārdodas lētāki brendi kā KG piemēram.. bet nu ja kāds iet uz veikaliem, lai nopirktu tās preces kuras uz high street var atrast, tikai lai pastaigātu ar dzeltenu vai zaļu maisiņu un liktu citiem domāt, ka preces cena maisiņā ir sākot no 500£ un uz augšu, manuprāt ir pilnīgs stulbums un tāda skuķeņu izlikšanās par rich bitch.. Tās kas ir dzīvojušas Londonā varbūt sapratīs ko es domāju. OK. aizrunājos vecā diskusijā. Sorry!
25.05.2013 15:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits