Es tev izstāstīšu savu situāciju-man bija draugs, kuru es lieku pie pirmās mīlestības tad pieraduma jo ja nemaldos man bija 14 kad ar viņu sāku tikties, tagad man ir 21 un ar viņu kopā biju apmēram 5 gadi, bet beigās sapratu ka tas nav mans nu galīgi nē...nu pateicoties vinjam es varu teikt ka es vienkārši izaugu un to saka arī viņa draugi man, ka viņš ir palicis puikiņš kurš iztēlojies no sevis mačo, kuru visas grib un es nepametīšu, bet es pieaugu, tad man parādījās cits, kurš sniedza man visu to, kā man tik ļoti pietrūka-uzmanība, attieksme kā pret sievieti, cieņa utt..es jutos kā dieviete, BET tākā viņām arī bija jābrauc uz ārzemēm viņš gribēja lai braucu arī es un visu šeit pametu, respektīvi man uzstādīja ultimātu-vai nu brauc, vai uzredzēšanos..es pateicu uzredzēšanos..sāpīgi bija ļoti, un itkā jau gribējās braukt ar viņu, tomēr iekšēji kkas neļāva visu pamest šeit....neilgi pēc šķiršanās iepazinos ar vienu citu cilvēku, tākā viņš ir sportists un bija sezona citā valstī, mums kontakts bija tikai internetā vai ja bija latvija, tad satikāmies, bet tiešām bijām tādi čomi kādu pusgadu....tomēr izlēmām mēģināt veidot attiecības un zini, nepatīk tā teikt bet es neesmu viņā baigi iemīlējusies un es piekritu attiecībām tikai tādēļ ka šādu cilvēku nedrīkst ''laist garām'', jo ja iepriekšējais man patika pēc tā kā pret mani izturas, bet nepatika kā cilvēks pret citiem, dzīves uztvere utt, tad ar šis brīžiem liekas kā mana kopija, un laikam deļ tās sajūtas, ka vari uzticēties 100% un tikai apmēram mēnesi ilgām attiecībām, ja man viņš piedāvātu nākamajā sezonā doties ar viņu kautvai uz Zimbabvi, es pēc 5 min būtu gatava braukt :) šo visu rakstu lai tu varētu izdarīt secinājumus, kurus izdarīju es, un ja pusgadu nožēloju to ka neaizbraucu, tad tagad sapratu, ka pareizi darīju :)