Daudzas jau te pašas ir māmiņas.. tad nu cerams no mazajiem ķipariem jums būs kāds zīmējums vai vismaz kārtīga buča, bet kā ar Jums, kā savas mammas sveiksiet? : )
Caur Latvijas Pastu saņēma kartiņu, rīt no rīta uztaisīšu garšīgas brokastis un buča. :) Ja dārzā būs kādas puķes, tad vēl pušķīti uztaisīšu. Šogad gandrīz viss kā bērnībā būs. :D Pa dienu plānots ar vecākiem un vecvecākiem dārzā pikniks. :)
gribētos zināt vai rīt vīrs atcerēsies mani, jo pagājušo gad aizmirsa
mana mamma rīt vakarā vai pirmdien no rīta atbrauks pie manīm, man ir sagatavota aploksnīte ar naudu, jo solīju palīdzēt kredītu nodzēst un, portams, puķes.
Bija planos citas davanas,bet plani izjuka:(
Pagatavosu vinai brokastit kartainas miklas maizites, tad vistas zupu:) ap to laiku,kad vina celsies uzslegsu klasisko muziku,tagad domaju sakartot dzivokli,kaut gan esmu pargurusi:):)
Es buutu ljoti laimiiga,ja vareetu personiigi sveikt mammu un omi riitdienas maates dienaa...
Diemzheel esam dazhaadaas valstiis un sanaaks vien piezvaniit..
Vīra mammu un vecmammas sasveicām jau vakar. Tā kā šodien nebūsim tuvumā. Bet manai mammai tiks ziedu klēpis ar kurjeru un telefona zvans.
P.S. Ārpus Rīgas sanāk lētāk pašam vest ziedus, nekā izmantot kurjera pakalpojumus.