ir kāda kura iepērkas boohoo.com? Varbūt varat ielikt savus pēdējos pirkumus un atsauksmes - izmēra atbilstība, kvalitate!?! Varbūt pasmelšos idejas un šo to vēl iegādāšos.
Varbūt kādai ir kautkas no manis ieliktā un var pakomentēt vai izmēri atbilst, vai kvalitatīvs audums, nu tāds kurš pēc pāris mazgāšanās reizem neizjūk.
Sūtīju size 10, jo atbilstu norādītās modeles parametriem. Ja ņemtu size 8, tad nedabūtu pār gurniem. Vieni no retajiem svārkiem, kuri man viduklī nav par platu. Ir tik par kupli kā bildē, man likās parāk kupli, tāpēc aiznesu pie šuvējas iešūt. Kopumā ļoti patīk.
Izmērus izvēlos vienmēr izčekojot kurš izmērs ir modelei mugurā, tad sakrīt.
Brālis pasūtīja šo arī vadoties pēc modeļa izmēriem, der :D
Ziemā, šeit UK man bija jāmaksā par piegādi. Atsūtītajam mētelim rokas bija totāli par mazu, tāpēc sūtīju atpakaļ un viņi neatgrieza sūtīšanas izmaksas. Pirmā un pēdējā reize, tur iepērkoties.
Beibe.Marta, man ir viduklis ap 60 cm, gurni par 30 cm platāki, ar tiem svārkiem izskatās par kādiem 50 cm platāki. Nu pārspīlēti jau :D Bet iešuva un ir smuki :)
Tikko iegādājos tādu pašu maxi kleitu kā autore. Ilgi nevarēju izšķirties par krāsu. Baida kvalitāte un atbilstība izmēram. Izvēlējos pelēku krāsu ar domu, ka tik ātri nenomazgāsies. Mans pirmais boohoo pirkums :) Ideāla ikdienas kleita vasarai.
Jā, es arī jau ilgi domāju par tām Beibes.Martas garajām kleitām, it kā forši, bet augumam gan laikam galīgi neglaimo, bail iegrābties ar pārāk pieguļošu.. hmm...