Melns, ko tu ieteiktu darīt?
Gunita! Manuprāt, ļoti labi darbojas tas variants, kāds viņš ir man. Katru piektdienu es atdodu sievai iepriekš norunātu konstantu summu un aizmirstu par jebkādu iepirkšanos, rēķiniem un visu pārējo. Citiem vārdiem sakot, rezultāts ir tāds, ka abu naudas tiek sajauktas kopā tā, ka neviens nesapratīs, kura Tavā makā ir Tavējā un kura - viņa.Otrkārt, arī man reizēm ir vēlēšanās paburkšķēt par to, ko pērk mana sieva. Viņai ir gatava atbilde - paēdis esi? Bērni - apģērbti? Bērnudārzs - nomaksāts? Kādas vēl var būt pretenzijas? Man protams, nav ko iebilst. Un Tavs puisis var turpināt nenojaust, cik no jums kurš pelna? Sarunā ar savējo tāpat! Tikai atstāj viņām kādu simtnieku mēnesī arī pašam. Un viņam būs arī sajūta, ka viņš ģimeni uztura. Vienīgais, (kāpēc es jautaju, vai Tu nestrādā pa 14 stundām diennaktī) protams, uz Tevi gulsies lielāka atbildība un laika un enerģijas patēriņš sakarā ar to, ka ģimenes iepirkumi būs tikai Tavā ziņā.