Slēpju algu no vīrieša

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Tā nu ir sanācis, ka slēpju patieso algas apmēru no vīrieša. Viņš pelna 400, es 550, bet saku, ka arī pelnu 400. Kāpēc? Es negribu būt tā, kas maksā par visu lielāko daļu un vēl viņš neatbalsta manus pirkumus, tāpēc izdomāju ka slēpšu. Ko jūs par to domājat? :) Esmu galīga maita? :)
11.05.2013 07:58 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Es domāju , ka Tu neesi maita. Tu neesi vainīga , ka viņš nepelna vairāk... es Tavā vietā , tādā situācijā sev uzraisītu kontu uz kuru visu laiku liktu uzkrājumus sev. Vienmēr vajag backup plānu , it sevišķi sievietēm . Protams ja Tev tāds jau nav :)
11.05.2013 10:44 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāpēc pieaugušam cilvēkam, kas pats pelna naudu, kādam ir jāatskaitās, jātaisnojas vai jāprasa kādam atļauja? Jums droši vien ir kāda vienošanās, kurš par ko maksā. Ja šo vienošanos nepārkāpj, pārējā nauda ir tava un tu to vari notriekt tā, kā pati vēlies- kaut vai visu ezotērikas kursos! Un kāda citiem darīšana par to, cik tu pelni?! Jo īpaši ja šis vīrietis nav ar tevi juridiski saistīts.
11.05.2013 11:00 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es vispār neesmu no cilvēkiem, kas pat mīļotajam labprāt atklās savus ienākumus līdz pēdējam latam un kopīgs konts(maks,budžets) manī vispār iedzen šausmas. Esmu gatava dalīt maksājumus, bet norēķināties vēlos savu maku turot rokās, laikam man neapmierinātu, ka zinu - vīrietis ikvienā mirklī var ņemt manu naudu :D Jā, un ja tev ir jāslēpj - nu tad dari tā. Taču var padomāt - varbūt tavam vīrietim ir daļa taisnības?
11.05.2013 11:12 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ja jums visi obligātie maksājumi jau ir smuki sadalīti uz pusēm, tad pārējo naudu vari notriekt kur vien vēlies - visos ezotērikas fufeļos, bio eko šmeko lietās utt. Ja viņš ir uzņēmies lielāko maksājumu nastu, tad tava rīcība ir negodīga.
Bet vispār, uzskatu, ka attiecībās javalda atklātībai. Ja tās nav, tad agri vai vēlu tās nonāks strupceļā.
11.05.2013 11:20 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Ko jūs pērkat tajos eko veikalos?
11.05.2013 11:21 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tikai esi uzmanīga,lai kaut kādā veidā neatklājas,ka meloji par algu :D
11.05.2013 11:26 |

Reitings 340
Reģ: 29.01.2009
Gunita, pēc ezotērikas melošana nav pieņemama, nemācija?
Nez es sākumā arī gribēju tā kā slēpt, bet beigās pārdomāju, jo neviens man nevar neko aizliegt pirkt vai norādīt kur tērēt, esam taču pieauguši cilvēki. Labāk saki taisnību.
11.05.2013 11:33 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Gunita...

Tu zini, piemēram, ka cukurs, kas dažādos veikalos maksā absolūti dažādi, tiek ražots vienā un tajā pashā rūpnīcā- un, principā, ir viens un tas pats? Precīzāk, lasīju rakstu praktiskajā latvietī- kas Latvijā atrodamais cukurs tiek ražots vai nu vienā Lietuvas rūpnīcā, vai vienā Polijas rūpnīcā. Bet, atkarībā no iepirkuma lieluma, tiek tirgots dažādiem iepircējiem dažādi, tāpēc Maximā tas maksā lētāk nekā, piemēram, Rimi. Bet atsķirības nekādas.

Jo īpashi tas attiecās uz apģērbu. Un, JO ĪPASHI- uz Latvijas veikalos atrodamo apģērbu.. Nav svarīgi- Tu nopērc viltoto Gucci par 10 latiem, vai to pashu viltoto Gucci, Gucci veikalā par 110 latiem.. :D Tas pats attiecas uz "parasto" apģērbu- Tu vari nopirkt kurpes tirgū par 15 latiem un TĀS PASHAS kurpes Somijas apavos par 65 latiem. Es protams, pārspīlēju, bet tāda ir dzīve..

Un jā- zini, kāda ir atsķirība starp ekoloģiski audzētu pārtiku un "parasti" audzetu pārtiku? Parasti audzētu pārtiku ar ķimikālijām laista pa dienu, bet "ekoloģiski" audzētu- pa nakti, kamēr godīgie pilsoņi guļ.. :D Toties cenu atsķirība.. :D
11.05.2013 11:39 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Es mazliet "aizstāvu" viņa vēlmi ekonomēt, iepērkoties, Tavuprāt, lētajos veikalos.. :P
11.05.2013 11:40 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jopčik, nu kas tie par večiem??!(sorry)
Ja es būtu džeks un zinātu, ka pelnu tik pat kā draudzene:
a) darītu visu iespējamo, lai pelnītu vairāk;
b)turētu muti ciet un lieki necilātu šo tematu, iztirzājot/kritizējot draudzenes pirkumus;
c) justot kā lūzeris.
11.05.2013 11:42 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
es tikai ceru, ka autore ir informēta, ka tagad gandrīz katram produktam kura sastāvs ir NEDAUDZ labāks par ierasto, bliež virsū vārdu - eko/bio.
Ceru, ka zini ko tu īsti pērc. ;]
11.05.2013 11:47 |

Reitings 13796
Beibe.Marta un ceru, ka tu zini, ka nevar vienkārši bliezt virsū bio, jo ir nepieciešami sertifikāti?! Un to visu var pārbaudīt? LV tirgus ir ļoti mazs un nav nemaz plauktos tik daudz bio, lai izteiktu šādu apgalvojumu, ka katram bliež virsū! Tas nav tik vienkārši un par to liek cietumā(teiksim Vācijā) - nu nevar tik klaji patērētājam melot - ja tas ir bio, tad ir un visiem sertifikātiem jābūt produkta mājaslapā, ikonām uz iepakojuma. LV bio produktus neražo praktiski vispār, jo šeit bio sertificēts piens ir dažas tonnas, kurš nepietiek normālai ražošanai. ;)
11.05.2013 11:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
neuzskatu neko dramatisku,ja Tu mazliet noklusē par alga lielumu. vispār lielākai daļai vīriešu nepatīk,ja sieviete pelna labāk, jo viņus tas iedzen kompleksos un neliek justies vīrišķīgi. jā, tie vīrieši šajā ziņā mēdz būt dīvaini

Jopčik, nu kas tie par večiem??!(sorry)
Ja es būtu džeks un zinātu, ka pelnu tik pat kā draudzene:
a) darītu visu iespējamo, lai pelnītu vairāk;
b)turētu muti ciet un lieki necilātu šo tematu, iztirzājot/kritizējot draudzenes pirkumus;
c) justot kā lūzeris.
... lielākajai daļai vīriešu (normālo - manā uztverē) tik tiešām nepatīk ... Bet - ne tikdaudz tas, ka pelni mazāk, cik tas, ka, zinot situāciju, visos gadījumos, kurus esmu redzējis, sieviete, pati to nemanot, sāk vienkārši un prasti ģimenē komandēt. Lai gan, ir tagad savairojušies vesels bars arī tādu, kuri jūtas diezgan komfortabli, dzīvojot uz sievas/draudzenes kakla. Vissmieklīgākais ir, kad tāds iesaistās vīriešu sarunās par to, kā kuram iet un ko kurš sasniedzis. Tas sākas teksti: "A jūs zināt, cik mana sieva pelnāāāāāā!..." Kurš vainīgs? Daļēji - jūs pašas, daļēji - latviskā mentalitāte, daļēji - audzināšana ģimenē, daļēji - paši vīrieši.

Jackie rakstītajam varu pievienot vēl vismaz divus variantus:
d) pēc tam, kad saprastu, ka man ātri neizdosies realizēt a punktu, pateiktu sievai/draudzenei, ka mums jāpadzīvo atsevišķi, lai es varētu tikt ar sevi skaidrībā. Atgrieztos (ja tas tad būtu iespējams) tad, kad pelnītu vairāk. Brauktu viens pie otra ciemos, bet es zinātu, ka atklāti vai ar viltu, viņai neizdosies manā kabatā iemānīt nevienu santīmu, kuru neesmu nopelnījis es pats,
e) aizietu no viņas un atrastu sev citu sievieti, kura pelna mazāk par mani.
11.05.2013 11:59 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Parasti audzētu pārtiku ar ķimikālijām laista pa dienu, bet "ekoloģiski" audzētu- pa nakti, kamēr godīgie pilsoņi guļ.. Toties cenu atsķirība.

starpcitu, zinu kas arī tā dara! viņi paslēpj līdzekļus,kad atbrauc pārbaude
11.05.2013 11:59 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
d) pēc tam, kad saprastu, ka man ātri neizdosies realizēt a punktu, pateiktu sievai/draudzenei, ka mums jāpadzīvo atsevišķi, lai es varētu tikt ar sevi skaidrībā. Atgrieztos (ja tas tad būtu iespējams) tad, kad pelnītu vairāk. Brauktu viens pie otra ciemos, bet es zinātu, ka atklāti vai ar viltu, viņai neizdosies manā kabatā iemānīt nevienu santīmu, kuru neesmu nopelnījis es pats,
e) aizietu no viņas un atrastu sev citu sievieti, kura pelna mazāk par mani.

Melns, nu tu taču esi totāls idiots.
11.05.2013 12:09 |

Reitings 13796
sniegpulkstenite - vai tiešām? Un LV tiešām ir kaut kada 3.pasaules valsts, ka pārbaudes nenotiek kā visur - tiek ņemti paraugi no augļa, dārzeņa piena, lai redzētu vai nav kas izmantots? Ja tā, tad tas tikai pierāda, ka mūsu produkcija nav konkurētspējīga.
11.05.2013 12:11 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Neslēptu to cik pelnu un pa laikam puisim nopirktu ko mīļu pa to papildus naudu :*
11.05.2013 12:14 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Tu esi pārliecināta, ka tagad visu maksājat uz GODĪGĀM pusēm?

Neviļus radās iespaids, ka tas nabags maksā visus rēķinus, pērk pārtiku, gan jau aiziet vēl ceļā kāda nauda un no tiem 400ls nekas pāri nepaliek, kāmēr tu, labi ja atmet 1ls, sakot, ka vairāk nav un tāpēc viņš ir tas ļaunais, kas 'žmiedzas', īstenībā tikai tāpēc, ka pati žēlo naudu un gribi notirekt citās lietās nedomājot no saimnieciskā aspekta.
11.05.2013 12:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
paris

Tik sīki nezinu, bet reiz skatījos raidījumu sakarā par šo eko/bio tēmu. Un es jau nesaku, ka melo par produkta kvalitati, es runāju par to, ka tagad prakstiksi katrs produkts kurš ir kaut nedaudz veselīgāks savā saturā(?) var iegūt šo sertefikātu kaut līdz tiešām īstam eko/bio produktam tam ir tālu. Un cilvēks ieraugot uzrastu eko, sapriecāsies, ka nu tik būs labais, nopērk.
11.05.2013 12:18 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, nu tu taču esi totāls idiots.
:-) Esi psihiatre? Vai ar ļoti lielu dzīves pieredzi? Da kaut vai trīsreiz idiots un stulbenis, bet manu pašcieņu man var atņemt tikai kopā ar manu dzīvību. Un neredzu argumentus, kāpēc gan lai tā nedarītu? Tikai - apsaukāšanos, uz kādu ir spējīgs katrs jau no 3 gadu vecuma.
11.05.2013 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits