neuzskatu neko dramatisku,ja Tu mazliet noklusē par alga lielumu. vispār lielākai daļai vīriešu nepatīk,ja sieviete pelna labāk, jo viņus tas iedzen kompleksos un neliek justies vīrišķīgi. jā, tie vīrieši šajā ziņā mēdz būt dīvaini
Jopčik, nu kas tie par večiem??!(sorry)
Ja es būtu džeks un zinātu, ka pelnu tik pat kā draudzene:
a) darītu visu iespējamo, lai pelnītu vairāk;
b)turētu muti ciet un lieki necilātu šo tematu, iztirzājot/kritizējot draudzenes pirkumus;
c) justot kā lūzeris.
... lielākajai daļai vīriešu (normālo - manā uztverē) tik tiešām nepatīk ... Bet - ne tikdaudz tas, ka pelni mazāk, cik tas, ka, zinot situāciju, visos gadījumos, kurus esmu redzējis, sieviete, pati to nemanot, sāk vienkārši un prasti ģimenē komandēt. Lai gan, ir tagad savairojušies vesels bars arī tādu, kuri jūtas diezgan komfortabli, dzīvojot uz sievas/draudzenes kakla. Vissmieklīgākais ir, kad tāds iesaistās vīriešu sarunās par to, kā kuram iet un ko kurš sasniedzis. Tas sākas teksti: "A jūs zināt, cik mana sieva pelnāāāāāā!..." Kurš vainīgs? Daļēji - jūs pašas, daļēji - latviskā mentalitāte, daļēji - audzināšana ģimenē, daļēji - paši vīrieši.
Jackie rakstītajam varu pievienot vēl vismaz divus variantus:
d) pēc tam, kad saprastu, ka man ātri neizdosies realizēt a punktu, pateiktu sievai/draudzenei, ka mums jāpadzīvo atsevišķi, lai es varētu tikt ar sevi skaidrībā. Atgrieztos (ja tas tad būtu iespējams) tad, kad pelnītu vairāk. Brauktu viens pie otra ciemos, bet es zinātu, ka atklāti vai ar viltu, viņai neizdosies manā kabatā iemānīt nevienu santīmu, kuru neesmu nopelnījis es pats,
e) aizietu no viņas un atrastu sev citu sievieti, kura pelna mazāk par mani.