Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Smēķēšana uz balkona!

Reitings 33
Reģ: 31.03.2013
Labrīt!
Sēžu tagad no rīta pie datora un jūtu ka ož pēc cigarešu dūmiem. Pati es nesmēķēju.
Pieeju pie loga paskatos un tur kaimiņš pīpē uz balkona. Biju domājusi ka tagad jau visiem ir zināms tas likums ka uz balkoniem un lodžijām pīpēt ir aizliegts. Jums arī tādi kaimiņi ir?

Tagad vēl tās karstās dienas ka logu turēt ciet nav iespējams.. un ja man jāsēž savā istabā un vēl jabūt kaut kādai pasīvajai smēķētājai... kaitina tas vienkārši. Vienreiz jau aizrādīju kaimiņam, bet nu viņam pie vienas vietas ko viņam saka. Reizēm vienkārši kad viņš tur pīpē gribās ūdeni uz galvas uzgāzt. :D
09.05.2013 09:42 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Poppy, laikam jau ...visu laiku sadomā kaut kādas zivju zupas un gaļas cepšanas:) tas nav salīdzināms !
12.05.2013 13:29 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Sabiedriskās vietās nedrīkst, blakus citiem cilvēkiem un bērniem nedrīkst, tagad uz balkona arī vairs nevarēs?

Riebjas šis viss, tāpēc, ka smēķētāji tagad tiek uzskatīti kā kaut kādi nenormālie, kuri ar visiem iespējamiem veidiem jānorobežo no

bet kā citādāk, lai ierobežo? kā jau minēju, neviens neierobežo izvēlēties marku, kuru pīpēsi vai laiku, kurā drīksti/nedrīksti pīpēt, bet vienīgo to, ka to nedrīkst darīt citu klātbūtnē, un nevis tā iemesla dēļ, ka tā smaka ir briesmīga, bet tā iemesla dēļ, ka tas apdraud mūsu veselību. ja līdz šim esi pīpējusi bērnu klātbūtnē - trūkst komentāru. :)
12.05.2013 13:36 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Reiz redzēju kā meitene pieturā apvemj pīpētāju. :D Iepriekš pabrīdināja, ka no cigarešu dūmiem "velk uz augšu". Pīpētājs nekustējās ne no vietas.. žēl ka tā, meitene līdz miskastei arī nepaspēja..
12.05.2013 13:39 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nevajag domāt, ka visi ir pret jums, tā taču nav. stipri šaubos, vai kāds smēķētājs jūtas diskriminēts, tāpat pārsvarā visur, kur ir aizliegumi, atrodas kāds stūrītis, kurš speciāli paredzēts pīpēšanai.
12.05.2013 13:39 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nepīpēs uz balkona, pīpēs pie atvērta loga, kur tāpat visi dūmi būs ārā pa logu.Rezultāts tāds pats.
12.05.2013 13:40 |

Reitings 2342
Man vispār ļoti patīk cilvēki, kas ņem vērā otru. Vienalga, vai tā pīpēšana, vai trokšņošana... Piemēram, slimnīcā, kad tikko biju operēta (pirmais vakars), ienāca jaunā palātas biedrene. Viņa, pirms atvēra termosu, pajautāja, vai man kafijas smarža netraucēs. Protams, ka neiebildu, bet bija patīkami, ka apvaicājās! :)
12.05.2013 13:44 |

Reitings 21
Es gan pīpēju virtuvē ,normālas cigaretes , pie loga kuru visu laiku virinu lai dūmi izkūp :) Palīdz ,ne dzīvoklis smird ne ārā ir tā smaka :) Bet kāpņu telpā pīpēt tas gan nav īpaši labi ,jo ja kāds savu Prīmu tur ievelk nu tad ir čau visi dzīvokļi smird pēc Prīmas :D
12.05.2013 14:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits