Jā!
Manējais pat īsti nekliedz strīdos, varbūt nedaudz skaļāk runā, bet kliegt - nē, nekliedz. Ciena, palīdz, mīl. Manuprāt, tās vispār ir vienas no galvenajām iezīmēm, kādam jābūt vīrietim, ar kuru var būt vēlme tikties...
Bet es nevarētu ar vīrieti, kurš ir bez emocijām strīdu brīžos. Man liktos, ka viņš ir kaut kāds lēnais divplāksnis. Un es zinu, ka tas ka viņs klusē, vai nerunā pretī utt. mani kaitinātu vēl vairāk.
Izlasot kritērijus, pasmaidīju un sapratu, ka manējais tāds ir! Vienmēr mīļuma pilns, atbalsta mani, pat strīdu karstumā spēj saglabāt neitrālu pozīciju un savaldīties. Neatceros pēdējo reizi, kad viņš uz mani būtu pacēlis balsi vai sakliedzis. :)
Atbilstu :D
Tik balsi pacelt mani var izprovocēt .. grūti, bet ne neiespējami .. tomēr ļooooti jāiespringst. kaut gan ļoti sen neesmu pacēlis balsi .. nezinu pat, kad bija pēdējā reize.
Un no tiem mīļuma pilnajiem bieži vien sievietes mēdz mukt kā no uguns :D
Sākumā varbūt liekas ka tas mīļums ir par daudz, bet tad kad saproti ka tas ir no sirds tad ar atveras acis ka labāk ka to mīļumu sniedz nekā ka nesniedz. Pašā sākumā man pat bija dīvaini pat likās ka tas mīļums uzspēlēts, bet tagad gan no tā nespētu atteikties vairs.