Izleca taustiņš tieši uz cipara seši, nezinu kā ielikt atpakaļ, jo tur vēl tads balts plastmasiņš kvadrātveida ar viducī caurumu , vai tiešām jāiet pie meistara lai liek atpakaļ ? Jo tā vienkārši uzsprast nevar vinu, jeb es nemāku ? :D
Ms._K
Just figure it out. :D Nopietni. Vnk uzpied to taustinju uz vietas kur tam jabut. Ja neturas, znacit kada no sikajam taustina fignam salauzta. Jaunu var pirkt ebay. Nav nekada liela problema. :)
Tiko pamanīju, ka pašam taustiņām kur jāspraužas klāt plastmasiņs viens nost, tātad es jau nu tiešām nedabūšu viņu atpakaļ :s Tad jautāšu tām kas zin- Vai reāli var nopirkt jaunus taustiņus ? Portatīvajiem datoriem ?
Man vienreiz bija Caps Lock taustiņš izkritis, to tiešām ātri ieliku atpakaļ vienkārši piespiežot iekšā. Tagad man ir ir izkritis (nu nosacīti izkritis, manas vainas dēļ) Space taustiņš, to vairs nemāku ielikt. :(
4,95 dolāri. Pienāca aptuveni 2 nedēļu laikā. + vēl tas, ka tur tā forši viss izkārtots un var labi saprast, ka tas taustiņš, kuru tev vajag tiešām ir tas, kuru pasūti. :)
Es vienreiz ar nagu izrāvu taustiņu. Izrādījās, ka no 3 daļām viena ir bezvēsts pazudusi. Pārraku visu māju un nekur nebija.
Pasūtīt ebayā vareju tikai jaunu klaviatūru.
Tad mans netbuks nonāca garantijas remontā un atpakaļ man atdeva ar to taustiņu )))))
Nekad neesmu tirijusi klaviaturu ar puteklusuceju, tikai ar mikroskiedru lupatinu, nekadi putekli tur nemitinas. Bet ja vajadzetu, es drizak ar matu fenu izpustu, mazaki riski kaut ko salauzt un iesukt.