Palasiju jusu komentarus un sapratu, ka problema varbut nav tajos 50/50. Problema nav nauda, problem ir attiecibas. Ja pret mani izturetos ar cienu un sapratni, tad es neceptos par naudu, jo nekad ta nebija problema. Kas LV pelniju cetrciparu skaitli, naudu triecam kopa, bet man tas likas tikai godigi, jo dzivojam pie vina vecakiem.
Viss vnk sakrit viena laika – naudas dalisana, slikta izturesanas, vienaldziga attieksme, vina aiznemtiba darba utt.
Mes vnk nesaderam kopa, jo izaugam no tiem 18mit un tagad katram savas vertibas un dzives merki, kas nesakrit.
Man gruti atzit, ka laikam jau tas ir attiecibu beigas, jo mani mac tiri cilveciskas bailes but vienai un sakt visu no sakuma. Bet ne es pirma ne pedeja.
Protams, es loti vinu milu, bet man liekas, ka esmu pelnijusi kaut ko labaku. Vakar parlasiju savu online d-gramatu un atradu 2012 g. julija ierakstu ar nosaukumu: vardi, kas sap
biju pierakstijusi to, ko vins man teica dusmas, jo parasti es atri piedodu un aizmirstu, bet vins savukart saka, ka neko tadu nav teicis un, ka esmu slima un visu izdomaju.
Tu atradisi sev resnu dzeku, kurs tevi leti drazis un nevares beigt. Ne uz ko vairak tu neesi spejiga. Tas ir tavs limenis.
Stulba krievu drunja.
Es drazos ar tevi tikai tapec ka man vajag, nevis tapec, ka es tevi gribu.
Te laikam viss skairds. Man, protams, bail. Bet ne es pirma, ne pedeja. Un labak pielikt tam punktu tagad, nevis pec 5, 10 gadiem.