Tu nedziivo kkaadaa sapnju pasaulee?
Es tieshaam smaidu par shiem tekstiem
Sanaak taa ,ka Dominika tagad saaks domaat,kaads vinjas draugs ir ideaals ,ciena un miil vinju,ir vislabaakais utjp,un vinsjh paliks par shaadu savnju princi..
Ja cilveeks shajos 8 gados nav saacis noveerteet vai arii ir paarstaajis to dariit ,nedomaaju ka burvju domu speeks to mainiis!
Tu vari smaidīt, kamēr es to visu pielietoju un esmu laimīga ar sabiedrībā ieteikmīgu un ģimenē mīlošu vīrieti un to visu panācu es, ar savu mīlestību. :)
Godīgi, kad par šo uzzināju, tam arī neticēju un raudzījos uz to visu skeptiski, bet tad es izdomāju vnk pamēģināt...un soli pa solim man viss izdevās. Un tagad es esmu ideāla sieva savam vīrietim, nekaunos to teikt, jo tā arī ir. Jebkurš varētu vēlēties tādu sievieti kā mani. Es strādāju daru, kas man patīk, kopju sevi, smaidu, taisu garšīgi ēst, uzkopju māju, piepildu to ar savu enerģiju, kad mans vīrietis atnāk - apčubinu viņu, ja grib masāžu - saņem masāžu! Ja grib pabūt viens, vai pasēdēt pie datora - es nebļauju, sēdi, kustini savas antēniņas :) es tikmēr padarbošos ap sevi - palasīšu grāmatu, ieiešu du šā. Bet nekad, nekad par savu mīļoto sliktu nedomāšu.
Un ja kādai radīsies jautājums, vai es esmu laimīga - JĀ! Es esmu ļoti laimīga :) Mans mīļais no rīta ceļas, es varu vēl pagulēt un tad kad ceļos, man ir visa diena brīva (ja tā ir brīvdiena), ko varu veltīt sevis iepriecināšanai. :) Ja tā ir darbadiena, es jau minēju, ka mīlu savu darbu, tātad arī darbā gūstu tikai pozitīvu enerģiju.
Varbūt Tev tā ir sapņu pasaule, bet es šajā sapņu pasaulē dzīvoju un novēlu arī Tev tur nokļūt un saprast, ka TAS IR ATKARĪGS TIKAI NO TEVIS KĀDS IR TAVS VĪRIETIS!
Un ja cilvēks 8 gadus nav sācis mīlēt un novērtēt kādu, es šaubos, ka šis kāds šos 8 gadus ir mīlējis un novērtējis sevi. Jo tikai pa īstam Tu spēj mīlēt citu cilvēku, ja patiešām mīli sevi...
Un
Dominika, nevajag apspriest savas problēmas forumā vai ar draudzenēm, labāk klausi savai sirdij. Uzraksti šo tekstu sev un iedomājies, ka to ir rakstījis cits cilvēks. Ko Tu viņam ieteiktu šādā situācijā darīt. Pieraksti atbildi. Un, lūdzu, Tu pati sev esi atbildējusi! :) Jo zini, cilvēki mēdz būt dažādi, nevajag visu (pie tam kko tik personīgu kā problēmas attiecībās) izklāstīt visai pasaulei. Lai Tev viss izdodas!