Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

50 uz 50

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Vai Jums liekas normals tads gimenes modelis. Pienemsim es pelnu 250Ls un puisis 350-400Ls. Dzivoklis, internets, TV tiek maksati precizi uz pusem. Partika – apmeram 40% es 60% vins. Visas saimniecibas, irtuves un higienas preces apmaksaju es. Majas kartosana, est gatavosana, drebju mazgasana – mana parzina.
Vai man vienigai skiet, ka tas ir nedaudz negodigi? Ja jau man viss jamaksa uz pusem un vel jaskrube maja un jastav pie plits, tad kur tad paliek ta sajuta, ka par tevi rupejas. Nu labi, aizved uz restoranu. Celojumos ari piemet naudinju, kad man konti tuksi. Un tomer, gribu zinat ka ir jums?!

p.s. tikai ludzu nevajam man teikt, ka vins pret mani ta jau slikti izturas un vel man shita lietas iekartotas? Gribu vnk neatkarigus viedoklus un pieredzi!

Cheers!
08.05.2013 17:54 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Dominika, viņam vajag vecāku sievieti ar tādu raksturu kā tavā bildē, ja kaut kas nepatīk, lasies, tādu ko viņš respektēs, jo tevi galīgi nerespektē. Te jau meitenes saka, savāc mantiņas un nerādies mājās, vai pamet viņu un saņemies, kā Renē to izdarīja, ja 8 gadus nav spējis mainīties, tad šaubos ka tas notiks tagad, ļoti šaubos, tie nav ne 6 mēneši ne gads, un man liekas, ka vieglāk aiziet tad ja pašai viss apnicis, nevis kad liekas viss ir skaisti, bet te pēkšņi viņš pamet.
10.05.2013 17:39 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Lasu, jo domāju, ka tu beidzot kko esi izdomājusi.
Es tiešām nesaprotu - ko tu čīksti!? šeit raksti, ka viņš tev gandrīz vai nav vajadzīgs, vnk bail vienai visu no sākuma sākt, bet citā, ka esi uzstādījusi ultimātu - preci vai šķiršos.. nu vnk wtf!?
Kratīt savu sirdi ir labi, jā.. bet ne tikai viņš tev pazorit, bet tu pati arī.
Tāda sajūta, ka viņš tev nah nav vajadzīgs un tev viņš riebjas tik pat ļoti cik viņam tu, bet kopā esat tikai tāpēc, ka neviens no jums abiem negrib riskēt ar savu pakaļu (iet prom no mājām).
Pieņem viņu kāds viņš ir vai dodies prom. Ko puņķi katru dienu laid un domā, kā atriebties.
10.05.2013 17:43 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
mums arī bija tāds perjods ... es to ilgi, ilgi cietu, bet tad bija izdevīgs ( piemērots ) brīdis un mēs aprunājāmies ( labi es bimbāju, krokodīla asarām ) fundamentāli, ka mūsu attiecības ir pienācis punkts , ka tās jaattīsta ( jāpreces, jādzemdē bērni )nu ir grūti 7 gadus būt kopā un it kā nē ( tjipa, tas kas satrauc tevi ir štrunts, jo mani tas nesatrauc). Manas , Tavas. Es gribu ģimeni un tiešām gribu no tā vīrieša bēbi :) bet ja viņš negribētu būtu tikai godīgi painformēt mani :D Rezultātā, mēs atradām kopsaucēju kaut bija grūti, viņš acīmredzot saprata, ka mani tas viss beidz nost, es neesmu karjeras cilvēks es varu augām dienām sēdēt mājās un spodrināt glāzes sekcijā...
Šī saruna daudz ko mainīja, mēs šogad precēsimies un intensīvi strādājam pie bēbja...
Ja godīgi man pašai neticās ka man izdēvās - "dostuchatsa do ego serdca "
Un , kad viņš man kādreiz teica nepatīkamas lietas par mani es vienmēr pēc laika pavaicāju, kas ir tas labais kapēc viņš ir kopā ar mani ( sex , ēst gatavošanu, tīrīšana neskaitās )? Cenšos visu līdzsvarot , nekad nebūs tikai labi, bet galvenais, lai labais ir vairāk kā sliktais.
Jebkurā gadījumā, klausi sirdij ( varbūt viņam tagad tāds perjods) un es tiešām nezinu labāku veidu par izrunāšanos , tikai jānoķer īstais brīdis un jābūt atklātiem vienam pret otru.
Ja ļoti grib var visu, tikai vai ir tā vērts ?
10.05.2013 17:46 |

Reitings 3350
Seliina

nu taisniba jau tev ir - es vnk esmu apjukusi un man emocijas svarstas no - varbut vel ir japamegina lidz cemodanu kramesanai.

bet man nav kur iet, man te nav ne gimenes, ne isti draugu pie kuriem palikt.
10.05.2013 17:55 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es laikam saņemtos un ja tiešām, tiešām nav kur iet un viss ir 50/50, tad dzīvokli sadalītu uz pusēm. Vienā istabā tu, otrā viņš. Katrs dara visu pats priekš sevi. Ja lamā - ignorē. Aiztaisi istabas durvis un miers. Pati arī nezāģē neparko.
Godīgi - es nezinu vai pati to kādreiz spētu, bet nu kko līdzīgu mēģinātu, jo ko vēl zaudēt? Tas kas jums ir tagad arī īsti nav attiecības.
10.05.2013 18:03 |

Reitings 3350
weee - paldies par ieteikumiem. sodien pat jau meginashu ar vinju izrunaties un salikt visus punktus uz "i". vai nu vai nu. es ticu, ka attiecibas var glabt, ja abi to velas un pienem otru kads vins ir. bet mes jau no attiecibu sakuma meginam viens otru pielagot sev, nevis pielagoties.

Man tiesam jabeidz chikstet un jasak rikoties! Viss, es vairs nechiksteshu :D
10.05.2013 18:04 |

Reitings 3350
Vinam starp citu ir kur iet (no sodienas - prieksnieks atstaja vinam savu dzivokli).
Palugshu, lai padzivo tur kadu laiku. Lai padzivo viens, lai padoma, lai dara, ko velas.
Man liekas, ka ta ir laba opcija.

Stulbi jau, ka mums uz LV jalido kopa junija, bet tieshi lidz tam laicinam varetu padzivot atseviski, lai saprastu ko mes abi velamies.
10.05.2013 18:10 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
ja abi to velas un pienem otru kads vins ir

Tieši tā! Tas ir galvenais noteikums, lai vispār kaut ko darītu.
Tev viss izdosies ar viņu vai bez, bet Tu man liecies forša meitene - drosmīgiem pieder pasaule ;)
10.05.2013 18:18 |

Reitings 3350
weee

paldies!!!!!!!
10.05.2013 18:24 |

Reitings 1761
Tu atradisi sev resnu dzeku, kurs tevi leti drazis un nevares beigt. Ne uz ko vairak tu neesi spejiga. Tas ir tavs limenis.
Stulba krievu drunja.
Es drazos ar tevi tikai tapec ka man vajag, nevis tapec, ka es tevi gribu.

Oo, man liekas, ka nevienas attiecibas nav veseligas un emocionali piepildosas, ja tajas nav pamata cilveciskas cienas vienam pret otru. Var daudz ko dusmas sarunat, bet elementaru cienu aizmirst ir degradejosi - abiem.
10.05.2013 18:37 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Es laikam saņemtos un ja tiešām, tiešām nav kur iet un viss ir 50/50, tad dzīvokli sadalītu uz pusēm. Vienā istabā tu, otrā viņš. Katrs dara visu pats priekš sevi. Ja lamā - ignorē. Aiztaisi istabas durvis un miers. Pati arī nezāģē neparko.
Godīgi - es nezinu vai pati to kādreiz spētu, bet nu kko līdzīgu mēģinātu, jo ko vēl zaudēt? Tas kas jums ir tagad arī īsti nav attiecības.

Šajā gadījumā iespējams vēl atcerētos to, kā patikāt viens otram sākumā un tad iespējams arī kārtīgi izrunātos un saietu kopā un nodzīvotu vēl 8 un vairāk gadus! :)
10.05.2013 19:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tu atradisi sev resnu dzeku, kurs tevi leti drazis un nevares beigt. Ne uz ko vairak tu neesi spejiga. Tas ir tavs limenis.
Stulba krievu drunja.

Kāpēc tu nesakrāmēji savus čemodānus jau tajā vakarā?

Labi, daudz ko riebīgu var pateikt, "stulba krievu drunja" es vēl piedotu, bet pārējos divus ...?
10.05.2013 19:54 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Nez.
Es pašlaik skolas dēļ esmu bez darba.
Bet draugs par visu parūpējās.
Protams, ja es dabūju naudiņu tad arī šo to nopērku, bet tā manā pārziņā ir māja un ēdiens.
Kad sākšu strādāt, tad jau redzēs:)
10.05.2013 20:24 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man šādu problēmu nav, jo mēs vnk neko nepērkam kopā. :D
Katram makā ir sava nauda. Kopā samaksājam par dzīvokli un nedēļas nogalē aizejam uz veikalu nopirkt kaut ko vakariņām, kuras arī kopā pagatavojam. Pārējā laikā katrs pa savam.
Viņš viņš vispār ēd maz, paēd darbā un pēc tam visu vakaru neko negrib. Tad nu es dienas laikā paēdu to, ko pašai gribas. Abiem šāds dzīves modelis apmierina, neesam nekad kašķējušies par to, ka dzīvojam un tērējamies katrs pa savam.
10.05.2013 21:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Stulba krievu drunja.

Vismaz vinjam peec shitaa teikuma bija zila acs vai salauzts pirksts?
10.05.2013 23:22 |

Reitings 15
Reģ: 11.05.2013
http://pelninaudu.info/Sojec - iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
11.05.2013 01:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits