50 uz 50

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Vai Jums liekas normals tads gimenes modelis. Pienemsim es pelnu 250Ls un puisis 350-400Ls. Dzivoklis, internets, TV tiek maksati precizi uz pusem. Partika – apmeram 40% es 60% vins. Visas saimniecibas, irtuves un higienas preces apmaksaju es. Majas kartosana, est gatavosana, drebju mazgasana – mana parzina.
Vai man vienigai skiet, ka tas ir nedaudz negodigi? Ja jau man viss jamaksa uz pusem un vel jaskrube maja un jastav pie plits, tad kur tad paliek ta sajuta, ka par tevi rupejas. Nu labi, aizved uz restoranu. Celojumos ari piemet naudinju, kad man konti tuksi. Un tomer, gribu zinat ka ir jums?!

p.s. tikai ludzu nevajam man teikt, ka vins pret mani ta jau slikti izturas un vel man shita lietas iekartotas? Gribu vnk neatkarigus viedoklus un pieredzi!

Cheers!
08.05.2013 17:54 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Un jā, Dominika, Tev ir jāgatavo ēst un jāmazgā vīrieša drēbes, jo tā Tu viņam sniedz savu mīlestības enerģiju, ko sniedz viņam arī citas sievietes, ar katru skatienu, smaidu, vārdu. :) Tev taču gribas, lai Tava enerģija ir stiprāka un neviena cita sieviete to nespēj pārsist? :) Maini sevi un Tu redzēsi kā kardināli mainās Tavs mīļotais cilvēks! Esi sievišķīga! Un kā teica Oļegs Torsunovs - sieviete strādā (lasīt: darbu, no kura negūst gandarījumu) tikai tad, ja viņa ir skopa, ja viņai nepietiek ar to, ko vīrietis dod.
08.05.2013 22:02 |

Reitings 1542
Pfu, pārteicos

Nē, tas nav normāli, jo vīrietim ir jāuztur ģimene, par rēķiniem ir jāmaksā viņai.

viņaM :)
08.05.2013 22:03 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Slikti neizturas, bet kaut kas pieklibo ja reiz tu nejuties lidz galam labi. Pec mana prata ari isti labi nav, vismaz man ta nepatiktu.
08.05.2013 22:11 |

Reitings 3350
Kaitiņa

Protams, viss ko tu raksti ir skaisti un ari patiesi. Bet sievietei jabut kaut kam ieksa ko dot!
Savadak tu dod, dod tam virietim visu sevi, savu siltumu un rupes, savu energiju un milestibu, bet preti neko nesanemt. Un tad pamazam vnk iztuksojies un vairs nav ko tur dot. Tuksums.
Man atkal liekas, ka sieviete ir viriesa spogulis, ne velti Ieva radas no Adama ribas, nevis otradi.
08.05.2013 22:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es nezinu, vai Tev tas daudz palīdzēs.. mūsu mājās vīrietis sedz visus izdevumus.. savu naudiņu varu tērēt dāvanām vai lai sevi kaut kā paipldus iepriecinātu. Viņš noteikti domātu, ka esmu galvu saspiedusi, ja sāktu runāt kaut ko par izdevumu dalīšanu. Toties mājas darbi ir mans pienākums. Bieži puisis piedāvā palīdzēt, piedalīties.. bet atstāju šīs lietas savā ziņā, man patīk maksimāli viņam radīt dzīvē komfortu.

Redz, naudas un pienākumu dalīšanas modeļi meitenēm ir ļoti atšķirīgi... Galvenais ir labi justies attiecībās..
08.05.2013 22:17 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Es nezinu, vai Tev tas daudz palīdzēs.. mūsu mājās vīrietis sedz visus izdevumus.. savu naudiņu varu tērēt dāvanām vai lai sevi kaut kā paipldus iepriecinātu. Viņš noteikti domātu, ka esmu galvu saspiedusi, ja sāktu runāt kaut ko par izdevumu dalīšanu. Toties mājas darbi ir mans pienākums. Bieži puisis piedāvā palīdzēt, piedalīties.. bet atstāju šīs lietas savā ziņā, man patīk maksimāli viņam radīt dzīvē komfortu.

Redz, naudas un pienākumu dalīšanas modeļi meitenēm ir ļoti atšķirīgi... Galvenais ir labi justies attiecībās..

ļoti precīzi mans dzīves modelis.
08.05.2013 22:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man atkal liekas, ka sieviete ir viriesa spogulis, ne velti Ieva radas no Adama ribas, nevis otradi.

Ne pa velti neveeriigiem pret sievieti viirieshiem ir zaageejoshas sievas un piedegushas vakarinjas. Ir jaacenshaas ABIEM,tikai tad attieciibas buus laimiigas un harmoniskas. Sieviete var kaut vai uz puseem paarrauties ar savas energijas doshanu, ja viirietis pats negribees piedaliities attieciibu uzlaboshanaa, tur tikai sliktaak vien buus.
08.05.2013 22:22 |

Reitings 2224
Dominika, Tev jau sen kā jāmūk no tā čaļa. Nu nav normāla viņam tā attieksme.
08.05.2013 23:04 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Izlasīju tikai autores komentārus, tāpēc atvainojos, ja atkārtošos.

Ja pareizi saprotu, tad čalis principā tikai strādā un mājās neko nedara .. lai arī saņem vairāk, tomēr ģimenes princips ir izdevumus dalīt uz pusēm .. tad kāpēc tiek dalīti tikai izdevumi, bet ieguldītais darbs ģimenes labsajūtā nē? Ja jau demokrātija, tad demokrātija visā :D Nu labi, var būt paiku taisīt neliksim, lai piededzis nav jāēd, bet nu tad lai vismaz traukus visus pēc gatavošanas nomazgā .. ja negludina veļu, tad lai iznes musarņiku .. ja nekārto skapjus un plauktus, putekļus neslauka, tad lai izmazgā grīdu .. nu domu saprati ..

Vienmēr esmu bijis par to, ka abiem ir jāiegulda attiecībās un, ja kāda no pusēm to nedara, tad ilgas nākotnes attiecībām nebūs .. kā jau pati autore min, pienāk brīdis, kad esi iztukšots un, neredzot atdevi no otra, arī pašam rokas nolaižas kaut ko darīt ..
08.05.2013 23:17 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Man šāds modelis neliekas nekas briesmīgs, jo pašai šajās attiecībās tāds ir. Esmu pilnībā apmierināta. Neesmu no sievietēm, kas uzskata, ka vīrietim ir jādara viss un jāmaksā par visu, kamēr pašas nedara neko, tikai bola acis.
Man patīk dalīt maksājumus, nevis dzīvot vīrietim uz kakla. Es zinu, ka viņš mani mīl un maksātu visu, ja vajadzētu, bet es tā nevēlos.
Mājasdarbus lielākoties daru es, bet ja nepieciešams, viņš palīdz.
Uzskatu, ka nav viena normālā varianta - katrās attiecībās ir savādāk un galvenais, lai tajās iesaistītie cilvēki abi būtu apmierināti. Tu neesi apmierināta, tātad, jūsu gadījumā kaut kas tomēr nav kārtībā.
08.05.2013 23:28 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
dominika, Ja jús strádájat aptuveni vienádas stundas, un tavs vírietis ir bez fiziskiem defektiem, t.i. nav slims, tás nav normálas attiecíbas! (ak, já, vinjsh vél tevi par resnu sauká?) tad vírietim ir vai nu jápiedalás májas darbos, vai jásedz lieláka dalja kopígo izdevumu!
es tad laikam vienkárshi nekártotu máju, netasítu ést- ja rékjini strikti uz pusém, tad darbi strikti uz pusém un miers :D cik ilgi vinjsh dzívos cúku kútí? njems un sakártos, un varbút práta vairák paliks?!

mums kopíga nauda, un vinjsh piedalás májas darbos... ar tádu slinjkji, un skopuli nemaz nebútu kopá, neesmu dzimusi, lai bútu kalpone.
09.05.2013 00:04 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tev vēl nepietiek iemeslu, lai viņu pamestu? nu, tad šis ir vēl viens.
09.05.2013 00:12 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Iespējams esmu puišelis jūsu acīs, kā daudzas te kladzina :D Bet no sevis varu pateikt to, ka liekas jocīgi, ka sievietes ideālais attiecību modelis ir tāds, ka vīrietis par visu maksā un plus veic vēl mājasdarbus- mazgā veļu, gludina, taisa ēst :D Cmoon, ja jau dzīvojam pēc vecajiem standartiem: vīrietis ir ģimenes galva un pelnītājs, tad kāda huja pēc viņam jāpilda mājsaimnieču pienākumi, tas tikpat labi šajā standartā aizvaino vīrieti :D

Es vienmēr esmu maksājis rēķinus, ēdienu, sievietei pircis dāvanas. Ja esmu attiecībās galva, tad atnākot mājas es arī vēlos, lai drēbes būtu samazgātas un vakariņas galdā.
Protams, ir patīkami, ja reizēm tiek pieļauti izņēmumi, piemēram, sieviete kko uzdāvina man vai aizved kkur mani(tā teikt patīkami pārsteidz) un es, piemēram, pagayavoju viņai vakariņas :)

Ir jābūt līdzsvaram! nevis vīrieti maksā par visu un vēl šrubē māju, bērnus auklē!
09.05.2013 09:53 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Mūsu modelis - vīrietis maksā visus rēķinus, es daļu pārtikas apmaksāju, dāvanas, mājsaimniecības/higiēnas preces.
Lielāko daļu mājas darbus veicu es - jo man tas ļoti patīk, gan ēst gatavošana, gan tīrīšana. Viņš labprātīgi palīdz ikdienā.
Abi laimīgi.

Rezumē - vienalga kāds modelis katra ģimenē ir, galvenais, lai abi jūtas laimīgi. Ja Tu tā nejūties, tad ir jārunā un kaut kas jāmaina.
09.05.2013 09:59 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mums ir tā. draugs pelna vairāk par mani un viņam alga ir mēneša vidū - man sākumā visbiežāk.
Manā pārziņā ir manas šmotkas, viņa šmotkas, 2 līzingi, nets un gāze, nagu profilakse un OK, un paika mēneša sākumā. Viņa pārziņā ir paika mēneša otrā pusē, mašīna, komunālie + elektrība un manis lutināšana.
Mājas darbus daram abi.
09.05.2013 10:04 |

Reitings 1542
Dominika, Tu mani nepareizi saprati, ja Tu mīlu vīrieti, tad Tu viņu mīli bez nosacījumiem, vienkārši par to, ka viņš ir uz šīs pasaules.

Vīrietis būs tāds, par kādu Tu viņu uzskati, kādas domas par viņu domāsi, es jau tagad redzu, ka raksti, ka neko nesaņem no vīrieša. Tātad par tādu Tu viņu uzskati un tāds viņš paliek.

Pamēģini domāt par viņu tikai labu, bet tā patiešam domāt, Tu redzēsi, ka tāds viņš arī paliks. Aiz katra ieteikmīga vīrieša stāv ne mazāk ietekmīga sieviete.

Protams, ja Tu vispār gribi būt kopā ar šo vīrieti....
09.05.2013 11:54 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
es muktu prom no tāda vīrieša, ne jau dēļ tā,ka nauda jādala, bet dēļ attieksmes.
tā vispārējā izturēšanās kopumā ir traģiska, arī tie teksti ar kuriem esi padalījusies.

nekādā gadījumā neatstātu atvērtu cosmo, jo viņš kā vīrietis var vienkārši nelasīt, vai arī,ja izlasīs,tad dusmosies,ka apspried attiecības.

es tikai ceru,ka neattapsies 35 gados,ka esi izniekojusi savus labākos gadus ar kādu, kam tas vispār neinteresē un,kam Tu esi bijusi pašsaprotama, nevis kaut kas īpašs un dārgs.

par attiecībām, mans vīrietis maksā visu, es maksāju ar savu naudiņu par sieviešu lietiņām, pucēšanos utt, reizēm palutinu viņu ar kādu dāvaniņu, viņš mani :)
09.05.2013 12:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Lasu komentārus, un tā vien šķiet, ka daļa meiteņu domā, ka maksāšana ir vienīgais vedis, kā parādīt, ka mīl...

Rezumē - vienalga kāds modelis katra ģimenē ir, galvenais, lai abi jūtas laimīgi. Ja Tu tā nejūties, tad ir jārunā un kaut kas jāmaina.

+++

Dominika, te tiešām jājautā, cik laimīga šajās attiecībās tu esi? Tavas iepriekšējās diskusijas nekomentēšu, jo nezinu īsti, kuras ir tavas, da i rakņāties negribas.

Manās attiecībās ir tā, ka arī mums ar viņu atšķiras uzskati par to, kas ir jādara sievietei, un kas ir jādara abiem. Jā, sanāk gana daudz strīdu un kašķu par šo tēmu, abi cenšamies viens otru pāraudzināt, bet ne visai veiksmīgi. Ja man škrobe par to, ka viņš nemaina pamperus, uzbrūk vienlaikus ar PMS, tad vispār ir pasaules gals klāt.

Bet šīs nesaskaņas atsver daudzas citas lietas, kaut vai tas, ka manus sliktos garastāvokļus un neuztaisītās vakariņas un daudz ko citu viņš uztver mierīgi un neņem ļaunā. Ka viņš mani ciena, mīl, ka bieži prasa manu viedokli dažādos jautājumos, ka ir caur un cauri pozitīvs cilvēks.

Tā kā, atbildi sev, cik laimīga un cik nelaimīga šajās attiecībās tu esi, un izvērtē, cik daudz un cik ilgi tu esi gatava cīnīties, lai laimes procentu palielinātu. Izrunājies ar viņu, izstāsti, kas tevi dara nelaimīgu. Jā, jā, zinu, viegli teikt. Man pašai arī vieglāk ir aizvainotā, kašķīgā balsī izkliegt, nekā normāli izrunāties, bet tomēr :)

Ja ne, tad PAMET!!! ;)
09.05.2013 13:19 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Arī es daru visus mājas darbus, bet man pret to pretenziju nav. Jo drauga pārziņā ir lietas, lai nekas nebūtu salūzis, lai auto vienmēr kārtībā utt., tā teikt veču lietas. Ja palūdzu un viņš ir ātrāk mājās, vienmēr uztaisīs vakariņas. Ja saku, ka neko taisīt negribu, pati ēst negribu - nopērk sev kaut ko gatavu. Rēķinus un kredītu par dzīvokli maksā viņš. Mana alga paliek manām vajadzībām, pārtikai un katru mēnesi 100.00ls cenšos nolikt iekrājumos.
Reizēm jau arī uznāk "melnie", ka nesaprotu, no kura gala sākt visu vākt un kārtot, bet papukstu un viss labi. Galvenais ir otram teikt, kā jūties un kas neapmierina, es savam draugam to tagad mācu - RUNĀTIES.
09.05.2013 14:43 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tu vēl esi ar to pašu? Nav tā kā laiks nomainīt pret labāku? :D
09.05.2013 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits