Lasu komentārus, un tā vien šķiet, ka daļa meiteņu domā, ka maksāšana ir vienīgais vedis, kā parādīt, ka mīl...
Rezumē - vienalga kāds modelis katra ģimenē ir, galvenais, lai abi jūtas laimīgi. Ja Tu tā nejūties, tad ir jārunā un kaut kas jāmaina.
+++
Dominika, te tiešām jājautā, cik laimīga šajās attiecībās tu esi? Tavas iepriekšējās diskusijas nekomentēšu, jo nezinu īsti, kuras ir tavas, da i rakņāties negribas.
Manās attiecībās ir tā, ka arī mums ar viņu atšķiras uzskati par to, kas ir jādara sievietei, un kas ir jādara abiem. Jā, sanāk gana daudz strīdu un kašķu par šo tēmu, abi cenšamies viens otru pāraudzināt, bet ne visai veiksmīgi. Ja man škrobe par to, ka viņš nemaina pamperus, uzbrūk vienlaikus ar PMS, tad vispār ir pasaules gals klāt.
Bet šīs nesaskaņas atsver daudzas citas lietas, kaut vai tas, ka manus sliktos garastāvokļus un neuztaisītās vakariņas un daudz ko citu viņš uztver mierīgi un neņem ļaunā. Ka viņš mani ciena, mīl, ka bieži prasa manu viedokli dažādos jautājumos, ka ir caur un cauri pozitīvs cilvēks.
Tā kā, atbildi sev, cik laimīga un cik nelaimīga šajās attiecībās tu esi, un izvērtē, cik daudz un cik ilgi tu esi gatava cīnīties, lai laimes procentu palielinātu. Izrunājies ar viņu, izstāsti, kas tevi dara nelaimīgu. Jā, jā, zinu, viegli teikt. Man pašai arī vieglāk ir aizvainotā, kašķīgā balsī izkliegt, nekā normāli izrunāties, bet tomēr :)
Ja ne, tad PAMET!!! ;)