http://www.delfi.lv/sievietem/relationships/sex/septinas-divainakas-vietas-kur-cilveki-piekerti-nodarbojoties-ar-seksu.d?id=43292465
izlasiju so te rakstu un aizdomajos par sevi. ari man ir bijis sekss publiska vieta. ar draugu esam milejusies kad citi vinja draugi ir atradusies taja pasa istaba(bet protams zem segas :D), ir bijis kapnu telpa, ezera kur daudz cilveku, pie alfas stavvlaukuma-masina. aaa tajos brizos ir tik kaisligi un ta sajuta ka var piekert ir uzbudinosa.
ka ar jums un seksu publiska vieta? vai jus tikai gulta?
Ja gribas mīļumu, glāstus utt, tad var jau arī vienkārši tāpat pamurkāties. Tā dēļ vien penis nav jāvelk ārā
Bija man arī viena tāda:D Vīriešiem ir mazliet savādāk .. ja sieviete nāk klāt un vēlas pamīļoties, vīrietim uzreiz iezlēdzas smadzenēs doma - būs pišuks :D Tad nu, lai no tā izvairītos, sarunājām, ka viņa mani brīdina uzreiz, ka man nespīd .. un tad jau pieradu un viss bija ok .. varēja arī tāpat pamīļoties. Tikai jānovelk robežas laicīgi, lai neviens netiktu aizvainots. Runāt vajag ..
Bet bieži vien ir tā, ka process jau notiekās, kad sievietei apnīk vai viņa saprot, ka šodien nekā nebūs .. nu un ko tad? Sāk skatīties ar skatienu "nu, kad beidzot norāpsies" .. tas nav forši ..
Weee nu, ja jau sarkanajās dienās var vienkārši pamīļot, tad kāpēc lai citās to nevarētu, ja sieviete skaidri zin, ka nevēlas ko vairāk.
Bez tam .. nezinu, kā citiem, bet, ja es pārāk bieži nodarbojos ar to, tad gribot, negribot mocītis nestāv tik stalti, kā gribētos .. tad nu optimāli ir reizi divās dienās. Tad sanāk tāds ļoti kvalitatīvs .. vismaz no manas puses .. tā kā nav sliktuma bez labuma :D
^^ es varu dabūt Tevi par mīļāko? :D
Vot viens sakarīgs čalis, pilnīgi neticās :D
Bet apr publiskām vietām - jā ir bijis jaunības dullumā, bet dodu priekšroku mājām, kur esam tikai mēs. Pat logu bieži vien aiztaisu, lai dežūrtantes pagalmā nedzird :D
Hmm, nekas ļoti ievērības cienīgs nenāk prātā, bet vietās, kur apkārt ir kāds cilvēks, ir bijis. Nekādu nosodījumu vai aizspriedumu man pret to nav. Nu, protams, mēra robežās. Autobusā, kur pilns ar cilvēkiem, gluži nebūtu normāli..
Kas tur ko neticēt? Jaunie divstāvīgie vilcieni nemaz tik netīri nav, kā arī bieži vien tie ir tukši. Un protams orālais tikai puisim, nevis man, bet tāpat tas skaitas sekss. Vispār kāpēc man jātaisnojas.... :D