Sapņojamā tēma - kā tu sevi redzi pēc 3 gadiem

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Čau, čau! :)

Man pēdējā laikā dikti reti sanāk šeit ienākt, tomēr papļāpāt gribas :)

Meitenes, kā jūs sevi redzat tuvāko aptuveni trīs gadu laikā? Ko gribētu darīt pa šo laiku, ko sasniegt, ko būt izdarījušas, ko izsvītrojušas no savas dzīves, kādus mērķus sasniegušas?
Zinu, ka būs tādas meitenes, kas teiks, ka neko neplāno un būs forši tāpat (es arī tā agrāk būtu teikusi), bet tad atļaujiet sev pasapņot - kā jūs gribētu, lai dzīve iegrozās? :)

Lai jauki! Izbaudiet pavasari, foršās!
07.05.2013 21:40 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Pēc 3 gadiem redzu sevi saderinājušos ar savu īsto :) Dzīvojam skaistā mājā, piepilsētā. Es strādāju labā firmā par produktu menedžeri vai kko tamlīdzīgu, ar mums dzīvo mans mīļais suns un varbūt vēl maziņš suņuks vai kaķis. Daudz ceļojam apkārt, baudam dzīvi. Katrā ziņā es gribu foršas un stabilas attiecības, tas ir galvenais ko vēlos, labu darbu un laimīgu ģimenes dzīvi. Pa šiem 3 gadiem esmu sasniegusi kaut ko karjeras ziņā, bet vēl ir kur kāpt. Esmu iemācījusies spēlēt uz ģitāras savas mīļākās dziesmas :D Un man ir sava mašīna, tieši tāda kādu vēlos.
12.05.2013 22:40 |

Reitings 62
Reģ: 29.01.2009
Pēc 3 gadiem mēs beidzot pārvāksimies no karstās, tuksnešainās Boise uz nelielu māju Portlendā, Hilsboro netālu no vecākiem un vecvecākiem, mums būs neliels dārziņš, viss būs skaists un zaļš visu cauru gadu. Mēs domāsim vai vēlamies mazuli, vai vēlamies adoptēt vai varbūt ceļojumi mums liksies vilinošāki par visu pārējo. Mana darba vieta būs Powell's Books, mani kolēģi būs interesantākie un jaukākie cilvēki. Katra diena sāksies ar smaržīgu rīta kafiju, visgaršīgāko Voodoo Doughnuts aveņu virtuli un nelielu migliņu aiz loga, jo lietiņš tur vienmēr daudz līst. Dzīve būs skaista, vienkārša un laimīga.
13.05.2013 15:00 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Nav vēl izveidots nākotnēs 3 gadu plāns.
Bet nu gribu, lai viss ir labāk :D Atmuguriski iet negribu.
Gribu būt tur, kur man jābūt, darīt to, kas patīk, būt kopā ar cilvēkiem, kuri man rada sinerģiju (2+1=4).
13.05.2013 15:10 |

Reitings 244
Reģ: 25.04.2013
Es nevaru paregot,jo tas cilvekam nav iespejams,bet pec 3 gadiem es labprat veletos dzivot kaut kam tadam lidzigam,ka, es macos laba universitate otraja kursa,man padodas tas ko es daru. Es esmu harmonija ar sevi,esmu izpalidziga pret visiem. Dzivoju sava vienas istabas dzivokliti,kas ir iekartots loti majigi,katru vakaru ea varu iesesties starp spilveniem un lasit gramatas un skatities filmas. Pec 3 gadiem es domaju,ka busu ieguvusi skaistu augumu,kaut gan tagad cilveki saka,ka esmu pa tievu,bet nevaru tam noticet. Man nav drauga,nevelos un ari pec trim gadiem negribesu,jo velos daudzus gadus nodoties savas dveseles un harmonijas meklejumos. Es esmu kristiete,kura regulari piedalas baznicas dzive. Attiecibas ar vecakiem es esmu tiesa,milu mammu,pavadisu daudz laika kopa ar vinu. Domaju,ka sanemsu bezdarbnieka naudu,stipendiju un stradasu pa apkopeju,lidz iegusu profesiju un varesu celot.:)
13.05.2013 15:21 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Sapņot vairs nemāku. Skumji. Ir tikai lietas, kas vienkārši IR jāizdara. Un atliek cerēt, ka sanāks izdarīt.
13.05.2013 15:26 |

Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Būšu pabeigusi augstskolu un strādāšu darbu, kas man patīk un ir labi atalgots.
būšu teicami apguvusi kreivu valodu.
Veiksmīgi un pieprasīti darbošos ar savu hobiju.
Būšu laimīgi saderinājusies vai varbūt jau precējusies un dzīvosim citā dzīvoklī. :)
13.05.2013 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits