atiGita, pirms atvēru tēmu tieši iedomājos, ka kāda noteikti būs pajautājusi, ko tad es pati domāju :)
Vispār sāku šo tēmu, jo pēkšņi apjautu, ka man ir idejas, ko gribu darīt un kā dzīvot nākotnē. Agrāk vienmēr plūdu pa straumi - kā būs, tā būs labi, neko lielos vilcienos neplānoju un termiņus nenospraudu. Termiņus sev neuzstādu joprojām, bet diezgan pēkšņi dzīve ieguvusi citu saturu, kļuvis skaidrs, ko vēlos, apzinos, cik reāli ir to sasniegt... jocīga apziņa :)
Pēc trīs gadiem es būšu aptuveni 2.5 gadus veca mazuļa (kura dzimumu ceru rīt uzzināt) mamma, kas, protams, ir mans lielākais plāns, projekts un mērķis visai turpmākajai dzīvei :). Domāju, ka vīrs būs tas pats foršais. Ap to laiku varētu sākt domāt par lielāku dzīvokli šajā pašā rajonā. Noteikti gribu sākt mācīties vēl vienu augstāko izglītību un lai ir iespējas aizbraukt tuvākos vai tālākos ceļojumos. Ir šādi tādi mērķi arī darba dzīvē, bet tiem pieķerties droši vien tik ap to laiku sanāks un tie vēl nebūs realizēti. Būtu forši, ja izdotos viss! :)