Ok, ir cilvēki, kas tiešām nevar dzīvot nestrādājot, bet ir arī tādi kā es, kam nepatīk strādāt. Neesmu tam radīta. Es labprāt chillotu visu laiku, nu ok, 1-2 dienas nedēļā es varētu veltīt darbam, tīri tāpēc, lai būtu kontakts ar citiem cilvēkiem. Un nē, man nav ar sevi garlaicīgi, vienmēr var atrast, ko darīt, kā arī visam pietiek laika, jūti, ka dzīvo, nevis laiks aizlido vēja spārniem, pie tam uz neatgriešanos. Tas, ka jāsēž ofisā 9-17, pēc tam jātīra māja, jāgatavo vakariņas, jāpaspēj uz trenniņu un sliktākajā gadījumā vēl jāaudzina bērns, man tiešām nešķiet nekāds laimīgās dzīves piepildījums, bet nu katram savs. Es šādu režīmu varu paciest pagaidām, kāda mērķa vārdā, visu dzīvi es tā pavisam noteikti negribu!
Ja godīgi, tad 2x esmu gājusi prom no darba tieši pirms vasaras un tieši, lai vasara būtu brīva. Un ja šogad būs silta un laba vasara, tad man bija tāds plāns arī šogad :D Jo es gribu baudīt savu dzīvi un būt laimīga, nevis stresot ofisā. Nu un, ka nenopelnīšu pa vasaru tos pāris simtus latus, tāpat arī vēlāk neatgriezīšu savu aizejošo jaunību. Ja man jāizvēlas starp abiem, es labāk nopirkšu mazāk krāmus :)