Lauku kāzas

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Draugos jau domubiedros meklēju cilvēkus,kas var padalīties ar pieredzi lauku kāzās, bet diez gan maz cilvēkiem ir bijušas šādas kāzas.
Varbūt kādai no cosmo meičām ir bijušas lauku kāzas? Gan jau nē, bet vismaz kāda ir bijusi uz lauku kāzām?

Domāju kā to visu salikt kopā, vai ņemt lielu telti, kā nojumi? Ja jā,tad kur? Kaut kur vienā lapā biju atradusi tādu lielu baltu nojumi, tādā kā konusa formā apmēram. Zem tādas likt galdus.

Ir ideja par seno laiku kāzām,laukos, tādu pamatīgu baļļuku ar lauku ēdieniem un tradīcijām. Tīri pa latvisko.

Protams,man patīk viss tas glaunais,kas tagad modē ir utt, bet man tomēr laikam sirdij tuvāks tas latviskais, laucinieku :D

Iedomājot to kā aptuveni Jāņu svinības,ar ugunskuriem, dīķis, silta vasaras diena/nakts, visi priecājas,dejo ,dzied.
07.05.2013 12:23 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es varu teikt tikai vienu - tiešām pati (ja vien ļoti, ļoti to nevēlies) nenopūlies ar ēst gatavošanu savā LIELAJĀ DIENĀ, Tu tak esi pelnījusi izbaudīt dienu un ne par ko neuztraukties:)
07.05.2013 22:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits