Šņabis tiešām nav dzerts ļoooooooooooti sen, kaut kā vairs neprasās nekas tāds. Bet par garšām principā vienalga, peach ir garšīgs, vanilla ir ok. Ar enerģijas dzērienu (jā, slikti, slikti) viss likās garšīgs.
Man garšo alus, vīns, šampis.. tie ir ejošie, kurus varu dzert un dzert.. plus mans mīļākais kokča Mohito.. bet to dzert reti sanāk.
Tā kā tie trīs ir standarta un vienmēr.
Tiešām grūti teikt par stiprajiem grādīgajiem, jo cenšos tos tīrā nelietot. Ja kokčos, tad nu tā 10% alko, 90% sula vai kas cits :D Bet garšo dzīvokļa biedrenes pašrūvētā citronu vodka. To var arī tīrajā.
Uhhh pēdējās divas nedēļas nogales kaut kā sanāca,ka dzēru šņabi, pēc abām no rīta nožēloju ka to darīju un nosolījos nekad vairs tā nedarīt :D :D :D
Vispār šņabji man visi šķiet vienādi pēc garšas... atšķirību tiem var just tikai no rītiem... BET ir viens mīnuss ja labu šņabi izdzer pa daudz tad būs tikpat slikti kā no slikta šņabja...
Aa vienīgi abolu absolūts laikam bija foršs pēc garšas bet dzēru to ļooti sen ;)
Man šoti arī vairs neiet iekšā tik labi kā jaunībā, bet tagad māku uztaisīt tādus kokčus, ka vodku praktiski nejūt, nesamazinot tā daudzumu kokteilī. hihi :D