Sekss - izmēru statistika :D

Reitings 6
Reģ: 04.05.2013
Iedvesmojoties no partneru skaita diskusijas, tīri intereses pēc - tām, kam bijis daudz partneru un palielāka pieredze, vai izmēri bieži ir pievīluši? . Vai arī izmērs nav nozīmīgs? man liekas, ka tas ir svarīgi, man ne vizuāli, ne fiziski neliek justies labi mazie cīsiņi, patīk ja vīrietim tiešām ir Instruments :D Nu teiksim kādi 18cm+/- :D
Man bijuši 4 vīrieši, 2 lieliski, 2 traumatiski :D Vienu izģērbu un sāku smieties par to cik maziņš, čalis nesaprata laikam par ko msejos, gribēja turpināt mani skūpstīt, bet es atšuvu un pateicu, ka nāk miegs :D Otrs bija puisis attiecībās, garš, supersmuks, dievināja, lutināja, bet viņam bija tik maziņš... Kādu laiku cietos, jo puisis bija foršs, domāju ka pieradīšu, bet beigās tāpat aizgāju, jo nevēlējos dzīvot dzīvi, kad ir sekss, kas nesagādā nekādu baudu...
Jums nav nekādas bailes nonākot līdz gultai ar jaunu partneri? Es vienmēr lūdzos kaut nu viņam būtu normāls izmērs... Tik žēl, ja atrodu foršu puisi, kurš ir gudrs, jautrs, ar kuru kopā ir viegli un saskan, un nonākot līdz gultai izrādas ka viņam ir maziņš. :D :D Kā jums ar šo tēmu? Daudz bijis vilšanos, vai arī visi partneri likušies pietiekami apveltīti? :D
04.05.2013 17:34 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Toties varbūt ar mēli un pirkstiem sniedz kolosālu baudu!?
05.05.2013 13:11 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
Koskaties, jā , nu par to varbūt nav šaubu, bet cik ilgi var tikai ar mēli iztikt? :) gribās jau arī savādāk :)
05.05.2013 13:12 |

Reitings 147
Reģ: 05.03.2013

"A" - ideāla izmēra dzimumloceklis;
"B" - ļoti labs izmērs, tuvs ideālam;
"C" - apmierinoša izmēra;
"D" - patīkama izmēra;
"E" - neapmierinošu izmēra
05.05.2013 13:22 |

Reitings 48
Reģ: 05.05.2013
teiksu godīgi izmēram lielākotis nav nozimes bet gan tam kā izmanto, bet no otras puses ir gan nozime, jo kada jega no cala ar mazu krāniņu ka tu beigu beigas nemaz nesaproti Bija kaut kas vai nebija! un arī no, neteiksim lieliem bet gariem, ari nav nozīmes,fakts. mana pieredze rāda ka nozīme ir resnumam un mākslai. vienalga īss vai garš. taka iesaku džekiem labāk mērīt nevis garumu bet apkārtmēru:D
05.05.2013 17:21 |

10 gadi
Reitings 38
Reģ: 23.08.2010
nū..visādi var būt. man ir bijis pusisi ar tādu milzeni, ka ilgi neizturēju un aizlaidos no viņa, bet nu tur vēl arī bija ķīmijas un iekāres trūkums, kas šo lietu vēl vairāk pastiprina.
ir bijis arī vīrietis ar nelielu locekli, bet diezgan labu diametru, bet nu viņš kaut kā...ļoti prata pielietot to pašu, kas viņam bija, plus vēl mēli un pirkstus..protams, ka ir pozas, kuros tie maziņie slīd ārā (dažreiz ārī jātniecē), bet nu ir arī daudz tādas, kur ir labi.
bet patiesībā, ziniet kas ir vissāpīgāk? vīrietis, no kura tev rauj jumtu, izmērs normāls, bet viņam problēmas ar erekciju :( tas nebija viegli..viņam brīžiem stāvēja kā miets un tad vienkārši bija bauda kvadrātā, bet nu nereti arī gadījās, ka procesa laikā paliek švaks un pamīksts. ne jau tā, ka pavisam ļengans, bet nu jūt, ka erekcija tā pa pusei. tad gan bišku aplauziens..abi cenšas un darās..bet jēga maza. nezinu, viņam varbūt bija labi arī ar tādu pusmīkstu, bet es pārsvarā neko nejutu.
06.05.2013 17:05 |

10 gadi
Reitings 38
Reģ: 23.08.2010
nu bet ja par statistiku (kā sākumā jautāts), man pārsvarā gadījušies tādi vidējā izmēra. tādi pavisam mazi cīsiņi laikam gan ne. sardelīte, drīzāk :D
06.05.2013 17:07 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Toties varbūt ar mēli un pirkstiem sniedz kolosālu baudu!?

man tāda bauda ir tikai ieskrējiens īstajam seksam.
06.05.2013 17:16 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Nu vo,salasijos un tā sakārojās rakveres cīsiņus ar krējumu un svaigu gurķīti.. bet pie manis nav tādu :( :(
06.05.2013 17:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man savukaart sagribeejaas beernu ciisinjus no Kjekavas vistu veikala ar adzikas meerci un kjiegjeliiti. Bet diemzjeel man taadus nedabuut. :(
06.05.2013 17:40 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
man vienmēr ir licies,ka nevar tā būt,ka džekam ir pa mazi[ņu.kamēr neizbaudīju uz savas ādas.baudījums nebija nekāds lielais.tā kā veidojām attiecības,es viņu negribēju aizskart un neko neteicu.tikai tad,kad mēs izšķīrāmies sapratu,ka man vajadzēja resnāku un garāku.stulbi,jo džeks bija jauks,gādīgs un saprotošs,bet gultā mums nekā...mani ir apmierinājuši tikai viena partnera izmērs.ar viņu kopā varēja izjust pilnu emociju gammu..pārējie pluss mīnuss ok un viens šausmīgs. :D tā kā...izmēram ir nozīme. :D
06.05.2013 17:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits