Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sarkanie kaaposti

 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaa juus vinjus eedat? Es parasti sagriezju smalkaas striipinjaas, pieriiveeju burkaanus, pielieku saali, piparus un kreejumu. Kaadas ir veel idejas garshiigi tos pagatavot?
03.05.2013 22:18 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
vecmamma parasti vienkārši sagrieza gabaliņos, sajauca mazliet ar eļļu/krējumu un kā salātus pie ēdiena :)
03.05.2013 22:26 |
 
Reitings 200
Reģ: 10.02.2013
jā, ar eļļu un sāli pie siltiem kartupeļiem, mmm :)
04.05.2013 09:21 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Esmu edusi pie draudzenes, smalki sagrirztus sos kapostus, kukuruuza, olas +majoneze. Ljoti garshigi
pati nekad neiedomatos tadus salatus uztaisit.
04.05.2013 09:24 |
 
Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
Sautējumus var gatavot.
04.05.2013 09:50 |
 
Reitings 84
Reģ: 04.12.2012
nezinu, bet man negaršoja salāti ko esmu ēdusi ar sarkanajiem kāpostiem:D bet nuu varbūt vaina nebija tajos kāpostos ka mannegaršoja
04.05.2013 09:56 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
zupas lieku
04.05.2013 11:25 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vai tie kaaposti nesakraaso zupu? Pieliku olu klaat kaapostu salaatiem, ola uzreiz violeti zila palika.
06.05.2013 18:23 |
 
Reitings 262
Reģ: 29.01.2009
Manis vārītā zupa bija tādā lillīgi-zilā krāsā,no šiem kāpostiem.
06.05.2013 18:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!