Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Run, Forest, run!

 
Reitings 21
Reģ: 25.01.2013
Sveiki!

Vakar atklāju skriešanas sezonu un gribu šeit uzturēt tādu kā dienasgrāmatu un ceru, ka kāda man vēl pievienosies, lai, tā teikt, uzturētu tempu :)
Vakardienas skrējiena ideja atnāca spontāni, jo kā izrādās, ciema stadiona vārtiņus neviens vairs neslēdz ciet... Tā nu mēs ar draudzeni, jogas biksēs tērpušās, devāmies iekarot stadionu :) Kopumā biju par sevi ļoti pārsteigta un jāsaka, ka pat sajūsmināta, jo sen nebija skriets un noskrietā distance arī daudzsološa - 2km. Varbūt kāda smiesies, bet priekš skuķa, kas 2 gadus tā īsti sportiskās aktivitātes nev redzējusi un tas atspoguļojies arī ķermeņa aprisēs, ir daudz. Mans skriešanas mērķis galvenokārt ir svara nomešana un tad arī labsajūta. Ļoti palīdzēja un iedvesoja šis raksts http://www.edunsporto.lv/2013/03/nedaudz-par-skriesanu/
vēl arī pameklēju par mūziku, ko klausīties skriešanas laikā un uzturētu ritmu. Kā atrast pareizo mūziku skriešanai izlasīju šeit http://lifehacker.com/5646941/how-to-build-the-ultimate-beats-per-minute-optimized-running-playlist un jau šodien ejot skriet, izmērīšu savu aptuveno ritmu, lai nākošajā reizē jau varu skriet ar pareizo mūziku. Bez mūzikas skriet nevaru - viena no dzīves baudām, no kurām atteikties negrasos.

Ko es gribu no Jums? Galvenokārt - kādu kompanjonu, kurš arī grib dalīties ar savu pieredzi skriešanā un ideāli, ja arī svara nomešanā. Nu jā, mans svars ir 83 kg, garums - 163. Svars ir diezgan palielināts tapēc gribētu no tā atbrīvoties ar kādu fizisko aktivitāti. Jāpiemin, ka 2 gadu laikā esmu uzaugusi par kādiem 15 kg un vainu veļu uz sporta trūkumu, sēdošu dzīvesveidu un pārāk lielo mīlestību uz ēdienu. :)

So, anyone?
03.05.2013 20:51 |
 
Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
2 mēneši, rezultāts -11kg. Tikai uzturs. Tagad sākšu cītīgāk sportot, jo savādāk būšu tā saucamais skinny fat. Pagaidām esmu tikai fat :D
03.05.2013 20:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits