Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

palīgā

 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Esmu iesācēja,šodien gribēju izmēģināt cūkgaļu kīniešu gaumē,re kur recepte
http://www.receptes.lv/receptes/cukgala-kiniesu-gaume-fotorecepte/
sacepu gaļu..nu bet tik cieta ,neēdama,nemaz to mērci netaisīju..domāju pasautēt un tad to mērci? tā var? :D jā..esmu blonda
03.05.2013 16:49 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
:D
03.05.2013 16:50 |
 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
nē,nu nopietni..
03.05.2013 16:52 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
vakar taisīju to pašu, tikai ar vistas gaļu .
03.05.2013 16:54 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Gan jau, ka pārcepi
03.05.2013 16:54 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
pārcepi gaļu, tapēc sanāca kā zole . nu var jau mēģināt , varbūt izmirks mērcē. No pieredzes, labāk ne līdz galam izcept, nekā pārcept .
03.05.2013 16:55 |
 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
nē..es domāju sautēt kkādu stundu un tad klāt to mērci.
03.05.2013 16:57 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tādā stadijā, kā cūkgaļa redzama 2. bildē vajag pasautēt ilgāk, kaut vai ūdeni pieliet klāt. Brūnināt tikai tad, kad mīksta.
03.05.2013 17:03 |
 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
paldies! tagad zināšu! :D
03.05.2013 17:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits