Lūdzu lūdzu padalieties savā pieredzē.
Es skrienu samērā garus gabalus, trenēju vēdera presīti, bet vēders nesamazinās. :(
Pat nezinu, ko lai dara. Jā varētu riņķi griezt, bet tāda mājās nav. Varbūt nopirkt? Varbūt palīdzēs?
Kā samazināt vēdera apkārtmērus, lai tas nebūtu tāds apaļīgs?
Ēšana visdrīzāk būs Tavu panākumu atslēga, ja jau ilgu laiku intensīvi sporto bez panākumiem. Un, ja taisi vingrojumus presītēm, tad visām muskuļu grupām, nevis tikai parasto standartiņu.
nu man par laimi skriešana salīdzinoši ātri saved ķermeni kārtībā :)
bet riņķis tev varētu palīdzēt :) arī parastais. var nopirkt jebkurā sporta veikalā par dažiem latiem. nopietnākiem nolūkiem tev būtu jāpērk hoola hoop riņķis, tikai nepārcenties ar viņu. labāk tad palasi diskusijas, kā ar viņu pareizi darboties.
un visbediz - vai tu ēd "pareizi"?
Nazīc- tu toreiz dabūji to riņķi?griez arī kādreiz? :D
Pie taada svara vienmeer neliels veederinjsh buus. Varbuut, ka tu ar savaam presiiteem palielini tikai apjomu, jo muskulji uzaug (uzkachaajaas), bet veedera tauki nesamazinaas. Iesaku piebremzeet ar presiiti un neieveerot pauzes starp seerijaam.
Man tāpati problēma :D ēdu it kā pareizi, daudz graudaugu un augļi arī, no saldumiem tikai pati tumšākā šokolāde, dari ko gribi, bet nekas nepalīdz :( riņķi arī griežu, citiem no viņa zilumi ir bet man kaut kā nebija, nezinu.