Iepriekšējā darba vietā bija jāorganizē firmas brauciens uz vienu Eiropas valsti + arī šādas tādas atpūtas un izklaides bija jāsaplāno un jārezervē. Vienreiz pirku vienu izklaides pakalpojumu, priekšnieka karti neņēma pretī, tāpēc sarunājām, ka es samaksāšu un viņš man nākamajā dienā pārskaitīs.
Nopirku pakalpojumu iepriekšējā dienā pirms braukšanas, izprintēju biļetes un laimīga devos mājās. Un pa ceļam atstkārtu, ka esmu nopirkusi uz nepareizu datumu. Tajā brīdī likās, ka zeme pazūd zem kājām - samaksātā summa bija lielāka par manu mēnešalgu + biju samaksājusi no sava konta. Izraudājos, izbesījos, vakarā izdevās sazināties ar to firmu un viņi mani mierināja, ka viss būs kārtībā, var atcelt darījumu un atgriezt man naudu. Par laimi, viss veiksmīgi atrisinājās. Ieturēja gan kaut kādus procentus par naudas atgriešanu, bet tas bija sīkums salīdzinot ar to summu.
Kamēr vien strādāšu pie kāda darba devēja, mani tiešām nekas nesatrauc, kļūdos, tad kļūdos un nestresoju par to un nepārdzīvoju, jo tas ir TIKAI darbs un man pa lielam pie kājas viss, jo nu atlaidīs atradīšu citu darbu...
Pilnīgi piekrītu šim komentāram! Strādāju IT firmā un tā ir norma, ka izlaižam programmu ar kļūdām, nokavējam termiņus utt. Man šķiet, ka tā ir ierasta prakse visās IT firmās. Bet visa lielā atbildība beigās tāpat ir vadībai. Tā ka atliek man pateikt "jā, kļūdījos.." un viss kārtībā! :)
Vīram, savukārt, ir savs uzņēmums un tur kļūdas izmaksā milzu summas.. Un, ja šādas kļūdas gadās, viņš pārdzīvo un dara visu iespējamo, lai kaut ko vērstu par labu!